Klenoty knižnej kultúry (v pravej koži) 2.vydanie

Ľubomír Jankovič; Klára Komorová; Dušan Katuščák

SVK Slovensky Kozák Press2010/03

Kniha: Klenoty knižnej kultúry (v pravej koži) 2.vydanie - Ľubomír Jankovič; Klára Komorová; Dušan Katuščák
Katalógové číslo: 306618 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Klenoty knižnej kultúry (v pravej koži) 2.vydanie

Klenoty knižnej kultúry a dokumentárneho dedičstva zachované vo fondoch a zbierkach Slovenskej národnej knižnice v Martine. Garantom koncepcie diela, vedeckého spracovania a doposiaľ knižne nepublikovaných rukopisných, tlačených a grafických klenotov z depozitov SNK je sama Slovenská národná knižnica. V publikácií sú zahrnuté: - Stredoveké kódexy a ich fragmenty, literárne a hudobné rukopisy, - Prvotlače 15. storočia slovenskej aj celoeurópskej proveniencie, - Tlače 16. storočia celoeurópskej proveniencie, - Staré a vzácne tlače 17. až 19. storočia, ex librisy, mapy, rarity a unikátne atlasy, grafické obrazy, umelecké knižné vzácne väzby. Textovou súčasťou reprezentatívnej publikácie bude odborný výklad k uvedeným dokumentom. Recenziu diela previedli: Prof. PhDr. Ján Lukačka, CSc. Historický ústav SAV BA, Mgr. Art. Ladislav Kačic, PhD. Slavistický ústav Jána Stanislava SAV BA, PhDr. Eva Frimová, PhD. Historický ústav SAV BA a Dr. Dušan Buran, PhD., Slovenská národná galéria Bratislava. Text v slovenskom, anglickom a nemeckom jazyku.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
306618
Názov
Klenoty knižnej kultúry (v pravej koži) 2.vydanie
EAN/ISBN
9876872
Forma
Viazaná
Autor
Ľubomír Jankovič; Klára Komorová; Dušan Katuščák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/03
Rozsah
400
Rozmer
270x340
Hmotnosť
3,84
Stav
Nedostupné

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Klenoty knižnej kultúry (v pravej koži) 2.vydanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.