Jamie's Ministry of Food

Kniha: Jamie's Ministry of Food - Jamie Oliver
Katalógové číslo: 292115 viac »
21,78

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jamie's Ministry of Food

Sixty years ago food was in short supply and malnutrition rates were high. The Ministry of Food was set up to teach the public how to make the best use of the food available to them. Fast forward to the present day, where we have unlimited choices and plenty of food, yet we're living in a world of junk food, additives and preservatives. Our war is now against obesity, as most people have little or no idea about how to cook and what makes a balanced diet. We need to learn from the past. We need to look back at the way our grandmothers and great-grandmothers cooked – wholesome, tasty food that was simple and quick to prepare. If you're a complete beginner in the kitchen, Jamie's promise to you is that you'll be making some great dinners within hours of reading his book. A little knowledge and a few basic tools can go a long way, and this book is your first step...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
292115
Názov
Jamie's Ministry of Food
EAN/ISBN
9780718148621
Forma
Tvrdá
Autor
Jamie Oliver
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
360
Rozmer
24,8 x 19,4 cm
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jamie's Ministry of Food zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.