Sloníča, ktoré chce zaspať

Rozprávková uspávanka

Carl-Johan Forssén Ehrlin

SVK Slovensky IKAR2016/12

Sloníča, ktoré chce zaspať - Rozprávková uspávanka - Carl-Johan Forssén Ehrlin
Katalógové číslo: 280303 viac »
Séria kníh: Rozprávkové uspávanky
Rozprávkové uspávanky
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: Dobrú noc a sladké sny!

Dobrú noc a sladké sny!

Výber rozprávok a príbehov pre deti, ktoré pohladia dušu dieťaťa na sklonku dňa.Čítanie na dobrú noc je pre deti veľmi d… Zistiť viac...
3,86

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

: Sloníča, ktoré chce zaspať

Rozprávková uspávanka

Priekopnícka švédska rozprávka na dobrú noc Zajko, ktorý chce zaspať dobyla svet rýchlosťou blesku. Predalo sa niekoľko miliónov výtlačkov a v mnohých krajinách sa stala najpredávanejšou knihou.

Sloníča, ktoré chce zaspať je pokračovanie tejto rozprávkovej uspávanky. Využíva rovnaké psychologické techniky, ktoré pomôžu dieťaťu zaspať.

Už teraz si ju množstvo spokojných rodičov nevie vynachváliť: „Je ešte lepšia ako Zajko, ktorý chce zaspať.“ „Fajn, že máme na výber a občas knižky vymeníme.“ „Stačí prečítať pár strán a dieťa spí.“ „Táto kniha nesmie chýbať v nijakej rodine!

Na ceste do ríše snov tentoraz budete sprevádzať slonicu Nezbednicu. Dieťa sa rýchlo ponorí do príbehu, a ani sa nenazdáte, už bude spať! V zázračnom lese, na ktorého konci čaká spánok, stretávajú Nezbednica a jej spoločník rozprávkové postavičky a zažívajú dobrodružstvá, ktoré deťom pomôžu uvoľniť sa, rýchlejšie zaspať a pokojne oddychovať.

Pridajte sa k miliónom rodičov na svete, ktorí vo svojich rodinách zaviedli pravidelný večerný rituál – čítanie na dobrú noc. Získate tak príležitosť stráviť krásne chvíle so svojím dieťaťom!

Preložila MUDr. Svetlana Žuchová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
280303
Názov
Sloníča, ktoré chce zaspať
Podnázov
Rozprávková uspávanka
EAN/ISBN
9788055151854
Autor
Carl-Johan Forssén Ehrlin
Rok vydania
2016/12
Rozmer
240×170×9 mm
Hmotnosť
0,10
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sloníča, ktoré chce zaspať zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.