Keď vášeň vyhráva+Niekto dokonalý KOMPLET

Keď vášeň vyhráva+Niekto dokonalý KOMPLET - Johanna Lindseyová
Katalógové číslo: 276696 viac »
15,62

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

: Keď vášeň vyhráva+Niekto dokonalý KOMPLET

Keď vášeň vyhráva Alana Farmerová vyrastá v Londýne, kde ju vychováva jej poručník. Má všetky výsady, po akých túži mladá dáma urodzeného pôvodu, a vzdelanie hodné kráľovnej. Ale krátko predtým, ako ju majú uviesť do spoločnosti, sa dozvie tajomstvo o svojom pôvode. Skutočne jej v žilách koluje kráľovská krv? Poručník ju presvedčí, aby sa s ním vrátila do rodnej Lubínie, lebo iba ona môže zabrániť krvavým nepokojom v krajine. Keď sa Alana po dlhej úmornej ceste konečne ocitne v kráľovstve, nespravodlivo ju uväzní prísny kráľovský kapitán. Obaja podľahnú vášni, no musia si všetko dobre rozmyslieť, lebo osud krajiny je odteraz v ich rukách! Z anglického originálu When Passion Rules (Gallery Books, 2011) preložila Tamara Chovanová. Niekto dokonalý Richard Allen utiekol pred deviatimi rokmi z Anglicka. Bol už najvyšší čas, aby zobral život do vlastných rúk! Usadil sa v Karibiku a pridal sa k bande pirátov hľadajúcich poklady. Stal sa z neho bezstarostný Francúz Jean Paul, ktorý si úzkostlivo stráži svoje tajomstvo. Keď sa tajne vráti do Anglicka, bezhlavo sa zaľúbi do vydatej ženy Georginy Maloryovej. Pokus vyznať jej lásku na maškarnom plese dopadne katastrofálne. Stretne tam totiž ďalšiu krásnu ženu, bohatú dedičku. Právnici bohatej dedičky Julie Millerovej konečne našli spôsob, ako zrušiť zásnuby so synom grófa z Manfordu. Julia netúži po tomto zväzku a ženích aj tak pred rokmi zmizol. Bude voľná a sama si pohľadá niekoho dokonalého. Možno ho nájde práve na Georgininom plese. Tu ju očarí mladý Francúz, od ktorého dostane prvý bozk. No nevie, kto je ten tajomný muž, ktorý v nej prebudil vášeň. Zistia Richard a Julia, že sa k sebe predsa len dokonale hodia? Z anglického originálu The Perfect Someone(Gallery Books, a Division of Simon & Schuster, Inc. New York 2010) preložila Ivana Musilová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
276696
Názov
Keď vášeň vyhráva+Niekto dokonalý KOMPLET
EAN/ISBN
0800569
Autor
Johanna Lindseyová
Rozmer
206×130×42 mm
Hmotnosť
0,57
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Keď vášeň vyhráva+Niekto dokonalý KOMPLET zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.