Prebuď sa! + V pazúroch moci KOMPLET

SVK Slovensky IKAR

Prebuď sa! + V pazúroch moci KOMPLET
Katalógové číslo: 276559 viac »
10,88

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

: Prebuď sa! + V pazúroch moci KOMPLET

V pazúroch moci Hrdina románu V pazúroch moci Dávid nachádza svoju životnú lásku Petru i nové zamestnanie, atraktívnu prácu v administratíve politickej strany. Blížia sa parlamentné voľby, rozbieha sa predvolebná kampaň a strany bojujú o hlas voliča. Dávid v prostredí politickej strany spoznáva politikov, ktorí navonok pôsobia bezprostredne a priateľsky. Preto nemá dôvod pochybovať o ich ľudských kvalitách, hoci vie, že politikom neraz ide len o moc a na ceste k nej nie vždy používajú korektné prostriedky. Nešťastná náhoda a nepríjemná osobná skúsenosť mu však odkryjú oči a musí vyriešiť dilemu: poslúchnuť hlas svedomia, alebo dať prednosť sľubne sa vyvíjajúcej kariére politika? Prebuď sa! Dospievajúce dievča z mesta dajú rodičia na prázdniny k tete na dedine – dostane sa do iného prostredia, prežije prázdninovú lásku či dvojnásobné očarenie. Autorka zdržanlivo, jemne a bez surovosti či hrubosti, na aké sme si v súčasnej próze už zvykli, opisuje príbeh, aký mohol zažiť ktokoľvek z jej generácie. Pätnásťročná Táňa musí nedobrovoľne prežiť niekoľko prázdninových dní na vidieku. Napriek jej počiatočnému hnevu sa zdá, že to budú jej najlepšie prázdniny. Zoznámi sa s dvoma chlapcami, ktorí v nej vyvolajú citový zmätok a vďaka ktorým prežije prvé dotyky s rodiacou sa láskou. Tim a Marko sú celkom rozdielni, a predsa ich niečo spojí. Po nehode, ktorú Táňa prežije, ich spája starosť o jej zdravie, ale aj súperenie o jej náklonnosť. Ktorý z nich bude úspešný? Komu Táňa otvorí svoje srdce? „Na to, aby vznikol román Prebuď sa!, som mala dva dôvody. Prvým je nostalgia za rokmi mladosti. V každej žene sa skrýva dievča, ktoré si spomína na roky svojho dospievania, na prvé lásky, citový zmätok, prebúdzanie sa do dospeláckeho sveta. Pre všetky dievčatá je to viac či menej bolestivý prerod, ktorý nás vytrhol z detskej nevinnosti. Druhým dôvodom je možnosť ponúknuť dnešným dievčatám alternatívu ku knihám a filmom z amerického prostredia, ktoré je nám cudzie. Dej môjho románu sa odohráva na slovenskom vidieku a jeho hrdinami sú naši mladí ľudia.“ D. P.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
276559
Názov
Prebuď sa! + V pazúroch moci KOMPLET
EAN/ISBN
0800394
Rozsah
416
Rozmer
185×115×31 mm
Hmotnosť
0,60
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prebuď sa! + V pazúroch moci KOMPLET zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.