3za2 - Nigella express + Dievča,ktoré sa hralo s ohňom + Marley a ja

SVK Slovensky IKAR

3za2 - Nigella express + Dievča,ktoré sa hralo s ohňom + Marley a ja
Katalógové číslo: 276548 viac »
31,68

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

: 3za2 - Nigella express + Dievča,ktoré sa hralo s ohňom + Marley a ja

Nigella express Nigella a jej kulinársky štýl si už získali popularitu v nejednej krajine. V knihe nájdete recepty na jedlá, pri ktorých sa vám budú zbiehať slinky, pripravené neuveriteľne rýchlo a jednoducho, aj geniálne vylepšenia či skvelé nápady šetriace čas. Nigella predstavuje novú generáciu rýchleho jedla, ktoré nikdy nie je obyčajné, fádne, ale vždy sa pripraví rýchlo a je výnimočne chutné. S minimom úsilia dosiahnete maximálne lahodnú chuť. S minimálnym stresom vždy maximálny pôžitok. Nigellu a jej kuchárske umenie môžete sledovať aj v televíznom programe BBC. Dievča, ktoré sa hralo s ohňom V druhej časti trilógie Millennium sa do centra diania dostáva LISBETH SALANDEROVÁ. Obvinia ju z trojitej vraždy a stáva sa súčasťou kolotoča, ktorý siaha hlboko do jej temnej minulosti. LISBETH SALANDEROVÁ sa po dlhých mesiacoch strávených na cestách vracia do Švédska. Vďaka peniazom finančníka WENNERSTRÖMA si nemusí robiť starosti o prežitie, no prichádza do mesta, kde nemá ani priateľov, ani rodinu. MIKAEL BLOMKVIST sa snaží odhaliť vraha svojich priateľov a LISBETH SALANDEROVÁ sa dostáva do situácie, keď sa rozhodne potrestať všetkých tých, ktorí si to zaslúžia. A tak sa ich cesty opäť stretávajú... Prvá kniha jeho série Millennium Muži, ktorí nenávidia ženy, získala cenu za najlepší severský kriminálny román. V slovenskom preklade vyšla v roku 2008. Jej pokračovanie, ktoré držíte v rukách, bolo o rok neskôr takisto vymenované za švédsky kriminálny román roka. Marley a ja Čo by to bola za rodina bez verného, dobre vychovaného psa? Labrador Marley má však k takému psiemu hrdinovi ďaleko. Keď si ho John s Jenny privedú domov, nestačia sa čudovať. Kde je ten mierny, inteligentný a prispôsobivý psík, ktorého sľubovali kynologické príručky? Už prvá jazda autom sa premení na malé dobrodružstvo a prekvapenia pokračujú: Kto rozťahal po byte celý kotúč toaletného papiera? Kam zmizli obrúsky, papierové vreckovky, účtenky, korkové zátky, svorky na papier a šachové figúrky? Prečo má stolička zrazu len tri nohy? Marley kosí chvostom poháriky a zarámované fotografie, obhrýza nábytok, vyhrabáva kvetiny v záhrade, lezie do odpadkového koša, skáče na ľudí a obšmieta sa okolo stola, hrá sa na potápača v miske s vodou, škrtí sa na vôdzke, čuchá, funí, slintá a ocikáva kdečo a kdekoho. A navyše rastie ako z vody. Napriek tomu na naňho John s Jenny nedajú dopustiť a s veľkou láskou i pochopením vykresľujú Marleyho veselé kúsky i dojemné chvíle jeho staroby. Život s "najhorším psom na svete" totiž nie je žiadna nuda.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
276548
Názov
3za2 - Nigella express + Dievča,ktoré sa hralo s o
EAN/ISBN
0800297
Rozsah
1048
Rozmer
243×180×85 mm
Hmotnosť
1,94
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
3za2 - Nigella express + Dievča,ktoré sa hralo s ohňom + Marley a ja zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.