Válka o zadnici Dona Emanuela

Kniha: Válka o zadnici Dona Emanuela - Louis de Berniéres
Katalógové číslo: 27572 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Válka o zadnici Dona Emanuela

V jakési blíže neurčené latinskoamerické zemi se v jednom zapadákově pokusí místní latifundistka, zhýčkaná a pyšná dona Constanza, odklonit řeku tak, aby jí posloužila coby zásobárna vody pro její bazén. To se místním (a zvláště těm dole po proudu) dosti zajídá, a tak se s donou Constanzou pustí do vleklého a úporného boje, který postupně všem přeroste přes hlavu. Obnovení pořádku vláda čeká od kapitána Figuerase, přihlouplého, obtloustlého sadisty, který přímo touží po příležitosti, aby si na mrtvolách vystavěl svou kariéru. A přestože povstalcům pomáhají olbřímí kočky, partyzánsky naladěná prostitutka, vesnický čaroděj i záhadná epidemie smíchu, vesničané dobře vědí, že v nerovném boji nemají šanci a že radostnější civilizaci budou muset založit vysoko v horách.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
27572
Názov
Válka o zadnici Dona Emanuela
EAN/ISBN
9788072577491
Autor
Louis de Berniéres
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2002
Rozsah
380
Rozmer
110×177×22
Hmotnosť
0,19
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Peter
22.03.2013 10:11:21

Aj som za cele roky uz pozabudol, aky je Bernieres skvely. Tato kniha cloveka vtiahne a nepusti. Louis dokaze vycarit vtipnu situaciu v par vetach, sarkasticky slahnut, i vykreslit tragediu. Chvilu sa smejem, chvilu mi je smutno. Dnes sice nezohnatelna kniha (marec 2013) ale stoji za to ju hladat!!!