V utajení

Danielle Steel

SVK Slovensky IKAR2016/08

Kniha: V utajení - Danielle Steel
Katalógové číslo: 268577 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: V utajení

V napínavom a psychologicky prepracovanom príbehu sa autorka tentoraz zamerala na osudy dvoch silných osôb, ktoré si aj napriek tvrdým životným skúškam zachovali čistú dušu a schopnosť milovať.

Marshall Everett z protidrogového úradu pôsobil ako tajný agent v Latinskej Amerike, kde sa mu podarilo preniknúť až do samotného ústredia drogových dílerov. Získal si ich dôveru a stal sa pravou rukou bezohľadného bosa. Šesť rokov skrýval svoju totožnosť, no po prezradení musel okamžite utiecť. Lenže cena za to, aby si zachránil vlastný život, bola privysoká. Vracia sa do Spojených štátov a istý čas pracuje v prezidentovej ochranke. Pre vážne zranenie však musí zo služby odísť, preto sa rozhodne, že na čas odíde do Paríža. Tu za zvláštnych okolností spoznáva krásnu Arianu. Mladej žene, ktorá mala celý život pred sebou, vysnívanú prácu v módnom časopise, sa odchod s otcom na veľvyslanectvo do Argentíny stal osudným. V Paríži hľadá zabudnutie a svoju stratenú duševnú rovnováhu. Zdá sa, že všetko sa postupne dáva do poriadku, lenže tiene minulosti sa vracajú a Ariana s Marshallom musia záchranu hľadať opäť v úteku.

Z anglického originálu Undercover (Delacorte Press, an imprint of RandomHouse, a division of RandomHouse LLC, a Penguin RandomHouse Company, New York, 2015) preložil Martin Grbjar.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
268577
Názov
V utajení
EAN/ISBN
9788055149431
Forma
Viazaná
Autor
Danielle Steel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/08
Rozsah
312
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
V utajení zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.