Zmaturuj zo slovenského jazyka

Ján Tarábek Ján Papuga

SVK Slovensky DIDAKTIS2015/10

Kniha: Zmaturuj zo slovenského jazyka - Ján Tarábek, Ján Papuga
Katalógové číslo: 259048 viac »
10,34

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zmaturuj zo slovenského jazyka

Šikovný sprievodca učivom slovenského jazyka pre každého študenta, ktorý chce úspešne zmaturovať

Publikácia jedinečným spôsobom podáva učivo a vzájomné súvislosti medzi témami. Obsahuje učivo slovenského jazyka 1. – 4. ročníka gymnázií, stredných škôl a 5. – 8. ročníka gymnázií s osemročným štúdiom – rozsah učiva zodpovedá požiadavkám Štátneho vzdelávacieho programu ISCED 3.

Sprievodca učivom slovenského jazyka zrozumiteľne a výstižne podáva všetky základné témy, ktoré by mal maturant ovládať: -hláskoslovie, -výslovnosť, -pravopis, -náuka o slovnej zásobe, -tvaroslovie, -skladba, -sloh. Množstvo príkladov – slov, slovných spojení a viet – pomáha učivo vysvetliť a pochopiť. V závere zaradené súbory úloh nadväzujúce na textovú ukážku preverujú praktické zvládnutie učiva. Register pojmov podporuje rýchle vyhľadanie potrebných informácií. Študenti gymnázií a stredných škôl ocenia: -ľahko pochopiteľné a jasné vyjadrovanie, -prehľadné a systematické spracovanie. Kniha je určená študentom stredných škôl na prípravu na maturitu, na prijímacie skúšky na vysoké školy, využijú ju tiež ako učebnicu počas celého stredoškolského štúdia.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
259048
Názov
Zmaturuj zo slovenského jazyka
EAN/ISBN
9788081660085
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Ján Tarábek, Ján Papuga
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/10
Rozsah
100
Rozmer
165×240 mm
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zmaturuj zo slovenského jazyka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.