Sněhurka a sedm trpaslíků

CZE Česky AQS, a.s.

Médium DVD: Sněhurka a sedm trpaslíků
Katalógové číslo: 243623 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Médium DVD: Sněhurka a sedm trpaslíků

Nejoblíbenější pohádka filmové historie a první celovečerní animovaný film všech dob, Sněhurka a sedm trpaslíků Walta Disneyho, vychází v restaurované podobě.

"Zrcadlo, zrcadlo, řekni, kdo je na světě nejkrásnější?" ptá se den co den Královna ve své komnatě. Jednoho dne zrcadlo odpoví, že tou nejkrásnější ze všech je Sněhurka, Královnina nevlastní dcera. Aby unikla pomstě žárlivé Královny, musí Sněhurka, krásná a hodná princezna, uprchnout do hlubokých temných lesů. Nalezne malou chaloupku, kde žije sedm trpaslíků a začne u svých sedmi nových přátel hospodařit. Zlá Královna ji přesto vypátrá a převlečená za stařenku podá Sněhurce jablko napuštěné jedem a kletbou spánku. Zachránit ji může jen polibek z opravdové lásky...

Sněhurka a sedm trpaslíků, filmová klasika plná úžasných postav a nezapomenutelné hudby, získala v roce 1939 jednu velkou a sedm malých sošek Oscara.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
243623
Názov
Sněhurka a sedm trpaslíků
EAN/ISBN
8595165350883
Druh tovaru
Médium DVD
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sněhurka a sedm trpaslíků zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.