Dane a Účtovníctvo 4/2013

SVK Slovensky Poradca podnikateľa2013

Kniha: Dane a Účtovníctvo 4/2013
Katalógové číslo: 238725 viac »
8,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dane a Účtovníctvo 4/2013

DAŇ Z PRÍJMOV - Odpisovanie majetku v účtovníctve a v zákone o dani z príjmov V súlade so zákonom o účtovníctve účtovná jednotka odpisuje hmotný a nehmotný majetok na základe odpisového plánu, ktorý je povinná si zostaviť. V článku je podrobne uvedený hmotný aj nehmotný majetok a spôsoby jeho odpisovania v súlade s daňovými a účtovnými predpismi. PODVOJNÉ ÚČTOVNÍCTVO - Pohľadávky v daňových výdavkoch u daňovníkov účtujúcich v podvojnom účtovníctve Druhy pohľadávok, možnosti odpísania pohľadávok do daňových nákladov a účtovanie dlhodobých aj krátkodobých pohľadávok z obchodných vzťahov. MZDY A ODVODY - Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru Novelou Zákonníka práce účinnou od 1. 1. 2013 sa zmenili podmienky dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru, dohôd o pracovnej činnosti aj dohôd o brigádnickej práci študentov. Príspevok formou príkladov s vysvetlivkami poukazuje na zmeny platné od tohto roka. OSTATNÉ - K zdaňovaniu miest a obcí I. Prvá časť seriálu o vývoji komunálneho zdaňovania. Autor načrtáva možné riešenia daňových nedoplatkov a informuje o daňových úľavách v platení miestnych daní v jednotlivých mestách Slovenska. VRCHOLOVÝ MANAŽMENT A FINANCIE - Štyri deštruktívne mýty prežívajúce vo firmách Pravdivé konštatovania o zaužívaných situáciách vyskytujúcich sa vo firmách a ich škodlivý vplyv na pracovné vzťahy a výkon zamestnancov i zamestnávateľov. Nepovýšili vás? Rady, ako prežiť skutočnosť, že vás minulo očakávané povýšenie, s nepoškodenou povesťou a nezasiahnutým egom a napriek tomu sa stať lepším zamestnancom. Z JUDIKATÚRY SR - Neuznané výdavky za nákup PHL - Nepreukázateľný daňový výdavok
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
238725
Názov
Dane a Účtovníctvo 4/2013
EAN/ISBN
8584113057516
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
92
Hmotnosť
0,21
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dane a Účtovníctvo 4/2013 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.