Nenávidím milujem

Zuzana Bilavská

SVK Slovensky BESTSELLER2014/11

Kniha: Nenávidím milujem - Zuzana Bilavská
Katalógové číslo: 237137 viac »
Séria kníh: Nenávidím, Milujem
Nenávidím, Milujem
Titul je zaradený v tejto sérii
5,83

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nenávidím milujem

Krásna spisovateľka Sara, s francúzsko-slovenskými koreňmi, úspešne rozbieha svoju kariéru v New Yorku. Ale hoci má šťastie v pracovnom živote, v láske sa jej nedarí.

Nesie totiž so sebou temné tajomstvo, ktoré jej nedovolí nadviazať bližší vzťah k mužom. Aj ich miluje, aj ich nenávidí zároveň. Do jej života sa však pripletie krásny a bohatý Staton, s ktorým prežije mnoho vášnivých chvíľ, až zrazu zistí, že sa do neho zaľúbila. Začne zo vzťahu cúvať, pretože sa mu nedokáže otvoriť.

Staton však má tiež svoje tajomstvo, ktoré jej doslova vyrazí dych. Dokáže Sara prijať to, kým je? A prezradí mu na oplátku svoje tajomstvo, aby si mohli vybudovať vzťah, ktorý za niečo stojí? Alebo ich vzťah nemá s láskou nič spoločné a ide čisto len o sex?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
237137
Názov
Nenávidím milujem
EAN/ISBN
9788096996827
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Zuzana Bilavská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/11
Rozsah
246
Rozmer
120×180 mm
Hmotnosť
0,24
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

„Nič z toho sa ťa netýka. A považujem za vrchol drzosti, čo si teraz ku mne dovoľuješ. Dokonca aj na muža v tvojom postavení to vyzerá úboho.“ Vytrhla som mu mobil z ruky.

„Do toho ma nič nie je. Jasné. Nezveruješ mi vôbec nič, Sara, a to ma žerie. Nie, to ma serie!“ rozčuľoval sa a oboma rukami si prehrabol vlasy smerom dozadu. Sexi. Ale možno niekedy inokedy.

„Takto to nepôjde, Sara.“

„A ako to pôjde, Staton?  Povedz mi, čo odo mňa vlastne chceš?“

„Povedal som ti, čo k tebe cítim, takže to teraz prezraď ty mne. Čo ešte viac odo mňa chceš ty?“

„Myslíš to milujem ťa, ktoré z teba vyrazil nával tvojej mohutnej erekcie?“ vysolila som na neho a rukou som ukázala na jeho rozkrok. Čo som mala na srdci, to som pustila von z úst. Môj jazyk bol ostrejší než čili paprika.

„Robíš si zo mňa srandu?“  nezmáhal sa na slová.

Neviem, čo ma to popadlo. Amok vo mne narastal a rukami si razil cestu cez zatiaľ hnev, ktorý vo mne sídlil.

„Iste, Staton, idem sa popučiť od smiechu. Je mi na popukanie, ako mi kážeš o mojom priateľstve s Jane. Ide ma priam roztrhnúť od smiechu nad tvojou žiarlivosťou a tým, ako ma hľadáš v byte, keď tu nie som. A hrabeš sa mi v mobile.“

„Dala si mi kľúče,“ zmohol sa na jednoduchú vetu.

„Od môjho bytu, nie od môjho súkromia. To, že som ti pichla vibrátor do zadku, zo mňa ešte nerobí tvoj majetok. A z nás dvoch nerozlučnú dvojicu,“ preháňala som to, ako som len mohla. Sama som sa zarazila nad tým, čo som mu práve povedala. Použila som jeho intimitu, ktorá ma tak desila, proti nemu. To som nemala.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dagmara
11.02.2019 17:33:59

Táto kniha mi zobrala dych ..... môžem povedať že z tohto žánru patrí medzi topky a smelo môžem prehlásiť že je číslo 1 .precitala som ju na jeden x nevedela som prestať.Ľahko sa citala bola zaujímavá nie na jedno kopyto ako väčšinou bývajú takéto romány uzasna a nečakaná zápletka zaujímavo opísané scény a charakter postáv proste top vrelo odporúčam z tejto knihy sa Vám zachveje telo .