Top stavebné materiály, služby, technológie jeseň 2014

Kolektív

UV GROUP2014

Kniha: Top stavebné materiály, služby, technológie jeseň 2014 - Kolektív
Katalógové číslo: 232883 viac »
1,56

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Top stavebné materiály, služby, technológie jeseň 2014

V tejto publikácii sa venujeme problematike komplexnej obnovy bytových domov. Je to celoslovenský problém, pretože prevažne sídliská budované v šesťdesiatych rokoch potrebujú komplexnú obnovu. K tomuto procesu napomáhajú aj ústretové kroky štátu a finančných inštitúcií. Na spracovaní odborných článkov sme spolupracovali so Združením spoločenstiev vlastníkov bytov na Slovensku a odbornými firmami, ktoré obnovu bytových domov realizujú. Témy sú doplnené prezentáciami jednotlivých výrobcov materiálov,technológií a realizátorov. Problematika je riešená tak, aby mali vlastníci bytov k dispozícii prehľad noviniek v oblasti materiálov, realizačných výkonov a finančných služieb ponúkaných na trhu... Čitateľ má tiež možnosť oboznámiť sa s celým procesom prípravy obnovy bytového domu od prípravy projektu, až po realizáciu, ako aj s úskaliami, ktoré ho v tomto procese čakajú. Zároveň prinášame prehľad zaujímavých možností úspor na vykurovacích systémoch, ohreve teplej vody s návrhmi konkrétnych realizovaných riešení (tepelnoizolačné systémy, okná, vykurovacie systémy, financovanie, strechy, zelené strechy). Ako príklady uvádzame kon krétne realizácie v už existujúcich bytových domoch. Ďalšou z hlavných tém je „zdravý dom“, „zdravé bývanie“ spolu s prehľadom ponúk výrobcov stavebných materiálov pre hrubú stavbu. Leto spôsobilo, že horúcou témou, na ktorú sme sa zamerali, sú aj systémy riešení tienenia fasádnych a strešných okien. Na jeseň sme pre Vás pripravili prehľad možností vykurovania kozubom s najnovšími trendovými vývojovými smermi.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
232883
Názov
Top stavebné materiály, služby, technológie jeseň
EAN/ISBN
9788089470136
Forma
Brožovaná
Autor
Kolektív
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
144
Rozmer
210×298
Hmotnosť
0,44
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Top stavebné materiály, služby, technológie jeseň 2014 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.