Skôr než zaspím

S. J. Watson

SVK Slovensky IKAR2014/09

Kniha: Skôr než zaspím - 2. vydanie - S. J. Watson
Katalógové číslo: 231847 viac »
7,80

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Skôr než zaspím

Christine Lucasová, žena v zrelom veku, sa každé ráno zobúdza po boku cudzieho muža, v cudzom dome. V zrkadle nespoznáva vlastnú tvár. Ten muž jej každé ráno opakuje, že je jej manžel a že utrpela stratu pamäti pri dopravnej nehode. Lenže do nasledujúceho rána sa všetky spomienky z jej pamäti znova vymažú. Christine veľmi túži byť ako ostatní ľudia, zistiť, kto vlastne je a čo sa udialo v minulosti. Lekár ju presvedčí, aby si písala denník. Zapisuje si všetko, čo sa udeje počas dňa a na čo si spomenie z minulosti. A tak každé ďalšie ráno si denník prečíta a znova pomaly objavuje seba a svoj predchádzajúci život. Z minulosti postupne vystupujú na povrch rôzne záhadné udalosti.

Christine netuší, či to je pravda, či pracuje jej fantázia, alebo narušená pamäť...

Z anglického originálu Before I Go To Sleep (Doubleday, London 2011) preložila Miriam Ghaniová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
231847
Názov
Skôr než zaspím
EAN/ISBN
9788055141657
Forma
Neviazaná
Poznámka
2. vydanie
Autor
S. J. Watson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/09
Rozsah
304
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,20
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

zupet
21.11.2015 17:54:00

Hlavná hrdinka pred rokmi stratila pamäť. Každé ráno sa zobúdza pri cudzom mužovi, ktorý jej každý deň vysvetľuje, že je jej manžel a čo sa jej stalo. Dokáže si zapamätať len udalosti z jedného dňa, cez noc všetko zabudne a ráno začína odznova. krem manžela sa občas stretáva len so svojím lekárom, ktorý ju presvedčil, aby si písala denník a každé ráno jej ho telefonicky pripomína. Kniha je písaná ako triler, má svoje napätie, lebo hrdinka, aj keď si z času načas na niečo spomenie, dostáva sa do situácii, že nevie, či je to fantázia, alebo spomienka a tiež nevie, kto jej chce v skutočnosti pomôcť- či manžel, alebo doktor.