Pod talianskymi hviezdami

Katarína Páleníková

SVK Slovensky TATRAN2014/08

Kniha: Pod talianskymi hviezdami - Katarína Páleníková
Katalógové číslo: 230825 viac »
4,73

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pod talianskymi hviezdami

Každý si raz nájde svoju životnú lásku. Či to bude váš najlepší kamarát, taliansky kuchár, doktor, predavač zmrzliny, neznámy chalan alebo hnedooký maliar. Každý si ju raz nájde... Gabriela dostane od tety darček – letenky do Ríma na kamarátkinu svadbu. V lietadle spomína na leto, keď mala dvadsať rokov a strávila ho práve vo Večnom meste. Zoznámila sa tam s predavačom zmrzliny Adamom, ktorý ju očaril svojím úsmevom. A jej mladej romantickej duši, pobláznenej nákazlivou romantikou pôvabných rímskych uličiek, viac nebolo treba. Zamilovala sa až po uši. A práve vtedy, keď si spolu naplno užívali chute a vône na cestách po celom Taliansku, si Gabriela náhodou vypočula rozhovor Adama s inou ženou a usúdila, že ju podvádza. Nečakala na vysvetlenie ani chvíľu, okamžite si zbalila kufor a vrátila sa na Slovensko. Tu si neskôr našla priateľa Igora, ktorý jej zahojil všetky rany a splodil s ňou syna. Po desiatich rokoch sa teda Gabriela vracia do Ríma, spomína na niekdajší útek z mesta a nevie, či je schopná pozrieť sa Adamovi do očí... Ich dávny rozchod ju totiž nikdy neprestal trápiť. Na svadbe kamarátky Rity sa spolu stretnú a konečne majú priestor otvorene sa porozprávať. Z Talianska sa Gabriela napokon vracia domov uvoľnená, no netuší, že to najlepšie ju ešte len čaká...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
230825
Názov
Pod talianskymi hviezdami
EAN/ISBN
9788081640292
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Katarína Páleníková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/08
Rozsah
240
Rozmer
135×205 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pod talianskymi hviezdami zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.