Prečo bývame za mestom

Peter Stamm

SVK Slovensky PERFEKT2014/05

Kniha: Prečo bývame za mestom - Peter Stamm
Katalógové číslo: 226417 viac »
3,78

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prečo bývame za mestom

V osemnástich krátkych kapitolách sa odohráva príbeh sedemčlennej rodiny, ktorá sa sťahuje z miesta na miesto, aby napokon našla v rodinnom dome za mestom to, čo jej chýba - skutočný domov pre všetkých členov rodiny. Hľadanie ľudského šťastia, spokojnosti a vzájomného porozumenia sa v texte a v ilustráciách snúbi s literárnymi a výtvarnými kvalitami, ktoré sa z dnešnej mediálnej doby vytrácajú - s hravým rozvíjaním predstavivosti, poetickým vnímaním skutočnosti, zmyslom pre inteligentný humor, morálnymi hodnotami. Text sa dotýka aj všeobecných otázok (smrť blízkeho človeka, nezhody v rodine) a nevyhýba sa ani aktuálnym problémom (problém bezdomovcov). Švajčiarsky spisovateľ Peter Stamm, predstaviteľ súčasnej nemeckej literatúry, ponúka knižný debut pre detského čitateľa. O úspechu knihy svedčí skutočnosť, že sa doteraz predalo asi 140 000 exemplárov originálu a kniha bola preložená do 11 jazykov. Knihu výrazne dotvárajú vynikajúce ilustrácie Jutty Bauer, významnej osobnosti nemeckého výtvarného života, ktorá v roku 2009 získala v rámci prestížnej Nemeckej ceny za literatúru pre mládež osobitnú cenu za celoživotnú tvorbu a ktorú v roku 2010 Medzinárodná únia pre detskú knihu IBBY vyznamenala Cenou Hansa Christiana Andersena.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
226417
Názov
Prečo bývame za mestom
EAN/ISBN
9788080466596
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Peter Stamm
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/05
Rozsah
40
Rozmer
228×228×12 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prečo bývame za mestom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.