Za dverami mojich snov

Andrea Rimová

SVK Slovensky MOTÝĽ2014/05

Kniha: Za dverami mojich snov - Andrea Rimová
Katalógové číslo: 226104 viac »
4,73

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Za dverami mojich snov

Ak ste si súdení, zostarnete spolu. Ak nie, osud si s vami zahrá hru, v ktorej nemáte šancu vyhrať... Eva sa po maturite rozhodne usadiť v meste. Uteká od negatívnych vplyvov vidieka, kde sú klebety a nezdravý záujem o život iných na dennom poriadku. Postupne spoznáva hĺbku skutočného priateľstva a vysnívanú lásku. „Pohladil ma po mokrých vlasoch a vdýchol ich vôňu. Možno pod nami vznikla kaluž, v ktorej sa utopili všetky naše predstavy a plány. Stiahla som si z prsta symbol najkrajšej budúcnosti, akú sme si len mohli vysnívať a podala mu ho. Zobral si ho bez námietok a díval sa naň. Kruh bez konca, ktorým mi chcel povedať, že chce byť so mnou navždy. Takto vyzeral koniec, ktorý by nenastal nikdy, keby...“ Do zdanlivo jednoduchého príbehu však vstupuje neľútostný vrah, ktorý rozpúta peklo. Za chyby platia nevinní. Hlavná hrdinka sa ocitá v slepej uličke a existuje iba jeden spôsob, ako sa zachrániť... Odhaľte, na ktorej strane dverí stojí Eva... aj to, ČO je za nimi... Nová rimovka plná dynamiky a napätia.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
226104
Názov
Za dverami mojich snov
EAN/ISBN
9788081640209
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Andrea Rimová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/05
Rozsah
240
Rozmer
135×205 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Za dverami mojich snov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.