Potulky mestom Košice

Alexander Jiroušek

Vydavateľstvo Jes2011

Kniha: Potulky mestom Košice - Alexander Jiroušek
Katalógové číslo: 213506 viac »
11,09

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Potulky mestom Košice

Pre (nepovrchných) turistov, (miernych) lokálpatriotov, budúcich sprievodcov a tých, či chcú vedieť toľko ako oni. Toto sú príbehy budov a iných pozoruhodností Košíc na 3 minúty. Potulky možno začať čítať hocikde, v strede knihy, na začiatku ale aj inde. Keďže sú krátke, tak všade tam, kde sa na niečo (inak nudne) čaká alebo aj kde sa nečaká (žeby tam niekto niečo čítal) Potulky v tejto knihe nechcú byť čo najdeteilnejšie, ale skôr kratšie. Nemajú ambíciu byť historicky úplne verné, preto chcú byť radšej pútavé. Nechcú byť opisné, a tak rozprávajú iba zaujímavosti o tom, čo existuje doteraz a vy si to ľahko pozriete v meste či vybavíte v pamäti sami. No pre istotu prikladáme aj fotky. Rozprávanie rodeného Košičana sa prepojí s pohľadom najlepšieho fotografa. Potulky chcú byť manuálom na vaše prechádzky po Košiciach. Inšpirujú vás kam a povedia prečo, prípadne aj čo z toho môžete pre seba vyťažiť. A naopak
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
213506
Názov
Potulky mestom Košice
EAN/ISBN
9788088900733
Forma
Pevná
Autor
Alexander Jiroušek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
133
Rozmer
155×215
Hmotnosť
0,77
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Potulky mestom Košice zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.