Nevěrná

Lucie Müllerová

CZE Česky Daranus2013/05

Kniha: Nevěrná - Lucie Müllerová
Katalógové číslo: 198387 viac »
9,93

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nevěrná

Nadě je devětačtyřicet let, má slušnou práci, manžela, dvě dospělé děti... A taky milence! Přemýšlí, jestli se vyplatí riskovat, zahodit šestadvacetileté manželství a začít znovu, jinak a lépe. Rodina pro ni vždycky byla na prvním místě, ale díky milenci začíná chápat, že se vlastně obětovala, že šťastní byli všichni kolem ní, jen ne ona. Rozhodne se vyměnit tak trochu okoukaného manžela, který veškerý volný čas tráví s prutem v ruce u rybníka, za charismatického, a navíc v posteli proklatě výkonného muže, který byl před lety její velkou láskou. Možná je to v tomhle věku čiré bláznovství, hloupost a citová sebevražda, anebo... poslední šance na lásku. Může mít hra, kterou Naďa rozpoutá, vůbec nějakého vítěze? Nebo prohrávají nakonec všichni?
Lucie Müllerová, která v nakladatelství Daranus vydala úspěšné romány ...a postarej se o Elišku a My, sex a podpatky (společně s Kamilou Tomsovou), v nové knize Nevěrná vypráví příběh ženy, v níž nejedna čtenářka pozná samu sebe. Vždyť kdo by odolal pokušení vymanit se z ubíjejícího manželského stereotypu, když se v jeho životě objeví nová známost? Říká se, že na to, aby byl člověk šťastný, nikdy není pozdě. Ale na druhé straně taky občas platí zlomyslná poučka, že "každá změna je k horšímu". Volba není jednoduchá. Ostatně jako vždycky, když jde o lásku...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
198387
Názov
Nevěrná
EAN/ISBN
9788087423448
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Lucie Müllerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/05
Rozsah
144
Rozmer
150×210×15 mm
Hmotnosť
0,26
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nevěrná zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.