Pařížská pomsta

Kniha: Pařížská pomsta - Steve Berry
Katalógové číslo: 196936 viac »
Séria kníh: Cotton Malone
Cotton Malone
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pařížská pomsta

Cotton Malone se ještě ani pořádně nevzpamatoval z poslední akce, když mu vtrhne do života americký agent Sam, jemuž jde po krku skupina zabijáků. Malone má o vyděšeném mladíkovi zpočátku velké pochybnosti. Teprve zuřivá přestřelka, z níž oba jen tak tak vyváznou živí, ho přesvědčí, aby se s nečekaným spojencem vydal do noci a ujal se nové, smrtelně nebezpečné mise. Jejich první zastávkou je sídlo Maloneova přítele Henrika Thorvaldsena, který odhalil zákeřné plány Pařížského klubu – společenství miliardářů s úmyslem zmocnit se vlády nad globální ekonomikou. Malone se vydává na zběsilou honbu za ztraceným pokladem Napoleona Bonaparta, protože je to podle všech indicií jediný způsob, jak zabránit finanční zkáze celého světa. Klíč k záchraně drží v rukou jediný člověk: Cotton Malone…
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
196936
Názov
Pařížská pomsta
EAN/ISBN
9788073038694
Autor
Steve Berry
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
400
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pařížská pomsta zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.