Psychológia morálky dotlač

Petra Lajčiaková

SVK Slovensky Cerm2010/03

Kniha: Psychológia morálky dotlač - Petra Lajčiaková
Katalógové číslo: 180360 viac »
6,27

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Psychológia morálky dotlač

Morálka je na základe svojej dôležitosti a aktuálnosti široko pertraktovanou témou. Práve dnes, v mravne zdevastovanej spoločnosti. Stala sa výzvou pre všetky spoločenské vedy. Ako fascinujúca skutočnosť, sila, ktorá ľudstvu dáva veľký rozvojový potenciál. Ako prostriedok koexistencie, súťaživosti, spolupráce, vzájomnej pomoci. Ako faktor adaptácie jednotlivca. Ako základný pilier každej civilizácie i kultlúry. Ako socio-bio-psychický jav.

Autorka rozoberá psychologické aspekty procesu morálneho vývinu, opiera sa o kľúčové diela Jeana Piageta a jeho žiaka Lawrenca Kohlberga. Kriticky hodnotí ich prínos, čo využíva k prezentácii ich nasledovníkov. Pozornosť venuje i výskumným nástrojom na meranie morálneho usudzovania a predstavuje spôsob, ako rozvíjať schopnosť morálne myslieť a následne i morálne konať - a tak sa stať morálne kompetentnou osobou. 

Knihu ocení nielen odborná psychologická verejnosť a študenti, ale privítajú ju i odborníci z oblasti pedagogiky, etiky, sociológie a dalších príbuzných odborov. Monografia o psychológii morálky bude pre všetkých čitateľov zaujímavým čítaním a v neposlednom rade i užitočným pomocníkom pre prax.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
180360
Názov
Psychológia morálky dotlač
EAN/ISBN
9788072045693
Forma
Brožovaná
Autor
Petra Lajčiaková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/03
Rozsah
92
Rozmer
175×250
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Psychológia morálky dotlač zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.