Koncernové právo v Německu, Evropské unii a České republice

Kniha: Koncernové právo v Německu, Evropské unii a České republice - Stanislava Černá
Katalógové číslo: 178570 viac »
13,68

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Koncernové právo v Německu, Evropské unii a České republice

Publikace se zabývá problematikou jednoho z projevů koncentrace v oblasti práva, a to seskupováním podnikatelských subjektů do hospodářských celků při zachování jejich právní subjektivity. Tuzemská odborná literatura z této oblasti je dosud vzácná, proto autorka zaměřila svou pozornost především k zahraniční úpravě - a to zejména k úpravě německé, jež představuje vrcholnou právní konstrukci podnikatelských seskupení v evropském kontextu. Publikace je věnována jak základním otázkám německého koncernového práva, tak evropskému právu podnikatelských seskupení, tj. výkladu ekonomické koncentrace v nadnárodním měřítku. Řešeny jsou přirozeně i otázky týkající se tuzemského práva podnikatelských seskupení. Výklad je zde orientován na ty normy, které svou podstatou tvoří české "koncernové právo". Jde o pokus o určité uspořádání úpravy regulující seskupování a jeho právní důsledky v České republice. Skripta jsou určena studentům právnických fakult i právníkům specializovaným na obchodněprávní vztahy.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
178570
Názov
Koncernové právo v Německu, Evropské unii a České
EAN/ISBN
9788071792451
Autor
Stanislava Černá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
1999/01
Edícia
Beckova Skripta
Rozsah
140
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Koncernové právo v Německu, Evropské unii a České republice zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.