Polibek pro Annu

Kniha: Polibek pro Annu - Stephanie Perkinsonová
Katalógové číslo: 176397 viac »
11,13

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Polibek pro Annu

Sedmnáctiletá Anna se cítí podvedená. Její rodiče ji totiž posílají na roční studium do Francie - přes půlku planety, do neznámého prostředí, aniž by navíc uměla slůvko francouzsky. Musí tak opustit své přátele, potenciální lásku i veškerá pohodlí amerického života a začít úplně nanovo. V romantické Paříži, ve městě, které nikdy nespí, se vrhá do nových vztahů i zkušeností a odhaluje v sobě skryté vlastnosti.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
176397
Názov
Polibek pro Annu
EAN/ISBN
9788074471247
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Stephanie Perkinsonová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/05
Rozsah
336
Rozmer
130×200×30 mm
Hmotnosť
0,44
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Alexandra 5 z 5
02.02.2013 14:10:20

Na knihu som počula len samé chválospevy, ale do čítania som sa veľmi nehrnula, pretože podľa anotácie to nevyzeralo ako niečo pre mňa. Preto som šokovaná, že sa mi kniha veľmi páčila. Nemám totiž rada, keď celý dej spočíva len v tom, ako sa dvaja dajú dokopy a presne o to tu ide. Aj keď nielen o to, hlavní hrdinovia riešia aj ďalšie problémy v zaujímavom prostredí. Autorka ma niečím dokázala vtiahnuť do deja, vôbec som sa nenudila, v duchu nenadávala, aj keď pri niektorých klišé som prevracala očami.


Viki 5 z 5
31.05.2013 13:38:12

Autorkina prvotina krásne približuje (možno skutočný) život v Paríži ako aj prispôobovanie sa novému prostrediu. Anna ma trošku neobyčajnú záľubu vo filmoch a po prvom stretnutí aj v jednom zo spolužiakov - Etienovi St.Clareovi. ten sám má dosť svojich vecí k riešeniu napriek tomu ich k sebe niečo tiahne. Kniha sa čítaľa ľahko a svižne, silné emócie len podtrhovali realistickosť deja a autorka poväčšinou venovala každému aspektu Anninho života pozornosť ktorú sa zaslúži. Dej teda ozvláštňujú okrem prostredia Anniný nový prietelia a rodičia tiež nie sú opomenutý. Odporúčam ako pohodové čítanie kde sa trochu počertíte, trochu zasmejete a čas strávení jej čítaním (pravdepodobne) nebudete ľutovať!