Izbové rastliny

Brunhilde Bross-Burkhardt

SVK Slovensky IKAR2012

Kniha: Izbové rastliny - Brunhilde Bross-Burkhardt
Katalógové číslo: 169057 viac »
9,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Izbové rastliny

Begónie, ibišteky, palmy, miniatúrne stromčeky, kaktusy a sukulenty – kvetinárstva a záhradníctva nám ponúkajú veľký výber rozmanitých izbových rastlín. Rovnako rozdielne ako pôvod rastlín sú aj ich nároky na starostlivosť. Koľko vody potrebujú, aké stanovište je najvhodnejšie v období rastu, aké v čase vegetačného pokoja? Čo treba robiť pri napadnutí chorobami a škodcami? V tomto bohato ilustrovanom poradcovi nájdu odpovede na svoje otázky nielen začiatočníci, ale aj skúsení pestovatelia. Získajú informácie o rozmnožovaní a pestovaní izbových rastlín, ale aj tipy na dekorácie či rady, čo s kvetmi v čase našej neprítomnosti. Dozvedia sa, ktoré rastliny sú nebezpečné, ba až jedovaté, ktoré, naopak, čistia vzduch v interiéroch. Kniha prináša charakteristiku 240 najobľúbenejších rastlín, doplnenú farebnými fotografiami, a tabuľky s prehľadom podmienok, za akých sa konkrétne rastliny pestujú, vďaka čomu predstavuje kompaktného poradcu a zároveň obsiahly lexikón izbových rastlín. Z nemeckého originálu Zimmer Pflanzen (Naumann & Göbel Verlagsgesellschaft mbH, Köln) preložila Katarína Šmidtová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
169057
Názov
Izbové rastliny
EAN/ISBN
9788055129587
Autor
Brunhilde Bross-Burkhardt
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
224
Rozmer
210×260
Hmotnosť
1,06
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Izbové rastliny zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.