Príbehy z Dekameronu - koža

Kniha: Príbehy z Dekameronu - koža - Giovanni Boccaccio
Katalógové číslo: 154658 viac »
4,67

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Príbehy z Dekameronu - koža

Počas desiatich dní si desať mladých ľudí rozpráva po večeroch zábavné príbehy. Uchýlili sa do vidieckej vilky, aby tu prečkali hrozné vyčíňanie moru vo florentských uliciach. Každý zo spoločnosti sa na jeden deň stáva kráľom alebo kráľovnou a udáva mu vlastný tón. V príbehoch z Dekameronu vystupujú mnísi, sultáni, neľútostní princovia, odvážne i falošné ženy, žiarliví muži, prefíkaní sluhovia, mladí zaľúbenci. Ich skutky vedú poslucháčov k poznaniu, čomu sa treba v živote vyhýbať a čo treba nasledovať. Aj po niekoľkých storočiach Dekameron presviedča, že jeho autor bol nielen tvorcom, ale aj majstrom novely. S veľkou dávkou šarmu, vtipu aj dojemnosti napísané novely zaujmú v každom čase, pretože v nich iskrí život naplno. Zavedú nás do obdobia, keď Florenciu pustošil mor a mnohí obyvatelia opúšťali mesto. V jednej z vidieckych viliek sa tak poschádza veselá spoločnosť desiatich mladých ľudí, ktorí si po desať dní rozprávajú príbehy o zaľúbených, mníchoch, kniežatách, ale aj o figliaroch a hlupákoch.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
154658
Názov
Príbehy z Dekameronu - koža
EAN/ISBN
8584094012603
Autor
Giovanni Boccaccio
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2001
Rozsah
208
Rozmer
130×200
Hmotnosť
0,20
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Príbehy z Dekameronu - koža zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.