Synovia šťasteny

Kniha: Synovia šťasteny - Jeffrey Archer
Katalógové číslo: 129488 viac »
13,06

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Synovia šťasteny

V tichom oddelení pôrodnice zomrie novorodenec, kým bratia-dvojčatá sa tešia dobrému zdraviu. Jednej matke ráno povedia, že jej jediné dieťa je v poriadku. Druhá matka sa dozvie, že jeden z jej synov nešťastne zomrel... Nathaniel Cartwright a Fletcher Davenport sú dvojčatá, ktoré tajne rozdelili po narodení. Vychovali ich v rozdielnych svetoch a obaja sa rozvíjalí medzi tými najlepšími a najbystrejšími rovesníkmi. V dobe násilných zmien, voľnej lásky a nekritických ambícií odchádza Nat do vojny a Fletcher sa zapája do politického boja. Všetky ich rozhodnutia –v láske a kariére, v čase tragédií a triumfov – sa podobajú ako vajce vajcu... Až kým ich nespojí vražda vysokopostavenej osoby. Kým z nich ťažký politický boj nespraví súperov. Kým sa desiatky rokov staré tajomstvo náhle neodhalí... vtedy dvaja mocní muži musia čeliť putám osudu a šťastia.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
129488
Názov
Synovia šťasteny
EAN/ISBN
9788055110684
Autor
Jeffrey Archer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2005
Rozsah
464
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,47
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Synovia šťasteny zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.