A navždy mlčeti budeš..

autor neuvedený

Knižní klub

Obrázok nedostupný: Kniha: A navždy mlčeti budeš.. - autor neuvedený
Katalógové číslo: 124413 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: A navždy mlčeti budeš..

Berlín, rok 1938. Tak ako mnoho ďalších rodín, i Hartzingerovci sa obávajú o svoj osud a pokúšajú sa získať peniaze a cestovné pasy, aby mohli odísť z Nemecka. Vyhliadka na rozlúčenie so všetkým, čo doteraz poznala, s domovom, s priateľmi a dokonca aj s rodným jazykom vyháňala osemnásťročnú Karlu von, do parku. Zakaždým si hovorila, že tieto miesta možno práve dnes vidí naposledy. Jedného dňa v parku stretne Waltera. Keď je málo času, aj láska sa uponáhľa... Autorka rozvíja životné osudy matky a dcéry. Tehotná Karla uteká pred fašizmom a nachádza útočisko u príbuzných v Amerike. Jej srdce ťaží strašné tajomstvo. Otcom jej dieťaťa je príslušník SS. V záujme dieťaťa Karla uzatvára sobáš z rozumu a odsudzuje sama seba na večné mlčanie. Eve vyrastá bez toho, aby vedela, kto je ... Je ale možné také tajomstvo navždy udržať...? Láska, strach, nenávisť, bolesť, priateľstvo, sklamanie... predovšetkým ale strach z prezradenia tajomstva určuje životnú cestu dvoch žien. Silný emotívny príbeh tvorí os pozoruhodného románu, ktorý pred nami otvára širokú panorámu dvoch svetov – Európa, krvácajúca na ceste k vojne a pokojné, bezpečné americké mestečko na brehu jazera Erie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
124413
Názov
A navždy mlčeti budeš..
EAN/ISBN
9788024203751
Autor
autor neuvedený
Druh tovaru
Kniha
Rozmer
235×295
Hmotnosť
0,32
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
A navždy mlčeti budeš.. zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.