Top stavebné materiály, služby, technológie jar 2011

Kolektív

UV GROUP2011

Kniha: Top stavebné materiály, služby, technológie jar 2011 - Kolektív
Katalógové číslo: 105154 viac »
1,56

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Top stavebné materiály, služby, technológie jar 2011

"TOP STAVEBNÉ" prináša informácie o TOP materiáloch, službách a technológiách v stavebníctve. Titul je rozčlenený na: Architektúra a stavebné materiály Interiér, exteriér Technológie Nechýba kvalitné grafické spracovanie titulu. Publikácia prináša množstvo inovácií a technologických noviniek, informácií a riešení rôznych problémov, s ktorými sa stretáva každý, kto stavia alebo rekonštruuje. Niečo z obsahu: Domy inšpirované prírodou Byť iný, byť „IN“ Pohľadový betón – moderný výrazový prostriedok architektov Bývanie zajtrajška Slnečný dom – prvý rakúsky CO2 neutrálny rodinný dom Solárne okno – v zime hreje, v lete chladí Madam Kúpeľňa Tapetové trendy Trendy v záhradnom nábytku Kedy sa oplatí tepelné čerpadlo? Ako na solárny systém Elektroinštalácia na kľúč Publikácia je určená pre odbornú i laickú verejnosť, ktorá hľadá informácie a inšpirácie u špičkových odborníkov v oblasti výstavby a rekonštrukcií nehnuteľností ako i využitia zelenej energie. Taktiež poslúži ako štúdijný materiál pre študentov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
105154
Názov
Top stavebné materiály, služby, technológie jar 20
EAN/ISBN
9788089470037
Autor
Kolektív
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
145
Rozmer
213×297
Hmotnosť
0,45
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Top stavebné materiály, služby, technológie jar 2011 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.