Angličtina 2 + MP3

na počúvanie pre pokročilých

SVK Slovensky Hemisféry2011/05

Kniha: Angličtina 2 + MP3 - na počúvanie pre pokročilých
Katalógové číslo: 105062 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Angličtina 2 + MP3

na počúvanie pre pokročilých

Učebnica angličtiny s nahrávkami pre pokročilých samoukov. Pri učení s ňou, významne pokročíte. Každú vetu počujete najprv po anglicky, potom v slovenskom preklade a znovu v originálnom znení. Pri zostavovaní modelových viet z bežných životných situácií sme použili autentické zdroje - anglicky písaná literatúra, tlač a internet. Učivo je určené pre pokročilých, z gramatiky obsahuje podmienkové vety, predprítomný predminulý čas, rôzne spôsoby vyjadrenia budúceho času, spojky, nepriama reč a nepravidelné tvary.
V texte sú uvedené aj základy gramatiky, umožňujúce ľahšie pochopiť príklady v modelových vetách. Každý z nás sa najlepšie naučil materinský jazyk, preto sme zvolili podobnú formu. Počúvaním fráz si uvedomíte stavbu anglických viet, postupne ich dokážete obmieňať a napokon budete schopní formulovať vlastné myšlienky. Výučba prebieha individuálne, čo vám umožňuje zvoliť si tempo, ktoré vám vyhovuje a podľa potreby sa kedykoľvek vrátiť k predchádzajúcemu učivu. Ak použijete mp3 prehrávač, môžete sa učiť nielen doma, ale aj cestou do práce alebo na prechádzke.
Celý obsah knihy je aj v priloženej mp3 nahrávke v dĺžke takmer 240 minút.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
105062
Názov
Angličtina 2 + MP3
Podnázov
na počúvanie pre pokročilých
EAN/ISBN
9788089469017
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/05
Rozsah
150
Rozmer
145×125×10
Hmotnosť
0,14
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Angličtina 2 + MP3 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.