Drakobijecká akademie 17 Hurá! Tábor Drakokemp

Kate McMullan

CZE Česky PB Publishing2011/12

Kniha: Drakobijecká akademie 17 Hurá! Tábor Drakokemp - Kate McMullan
Katalógové číslo: 104461 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Drakobijecká akademie 17 Hurá! Tábor Drakokemp

Série knih Drakobijecká akademie pro děti, plná magie, draků a dobrodružství. V v poslední kapitole naleznete česko-anglický zrcadlový text k procvičení svých jazykových dovedností.

Svébytný humor je založen zejména na paradoxu, že dětský hrdina Wiglaf se chce stát drakobijcem, ale přitom nesnese pohled na krev. Wiglaf je z rodu důvtipných sympaťáků, s nimiž se mohou identifi kovat kluci i holky mladšího i staršího školního věku. V příběhu situovaném do středověkých anglických reálií hraje významnou roli i prostředí akademie se svéráznými postavami – potrhlými profesory a plejádou nešikovných žáků, mezi nimiž nechybí ani ženský element. Toto prostředí notně zpopularizovala sága o mladém čaroději Harry Potterovi, kterou nelze v souvislosti s Drakobijeckou akademií nevzpomenout.

17.díl Hurá! Tábor Drakokemp

  • Je poslední den školního roku, Wiglaf a všichni jeho kamarádi z Drakobijecké akademie se tedy chystají domů, kde si chtějí užívat lenivých teplých dnů středověkého léta. Má to ale háček. Po zlatě dychtící ředitel Mordred totiž zjistí, že zorganizováním letního tábora si může přijít na pěkné peníze.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
104461
Názov
Drakobijecká akademie 17 Hurá! Tábor Drakokemp
EAN/ISBN
9788087379547
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Kate McMullan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/12
Rozsah
112
Rozmer
128×192×0
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Drakobijecká akademie 17 Hurá! Tábor Drakokemp zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.