Dvere na nástupište

Kniha: Dvere na nástupište - Víťazoslav Hronec
Katalógové číslo: 91162 viac »
Ušetríte až 1,44 € z bežnej ceny 8,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,46
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Dvere na nástupište

Publikácia pozostáva z troch častí" Suchou ihlou (zbierka 44 básní), So širokými nechtami (9 poviedok) a Prekáračky so Sibylou (9 esejí). V časti "So širokými nechtami" sú všetky poviedky okrem poviedky "Čistý utorok" súčasťou trilógie "Amarna" (2000), ságy o rodine Lutrovovcov, sú to však aj samostatné literárne útvary (Trinásť veršov, So širokými nechtami, Z vody, Dom na konci ulice, Ibis, Čítanie na sobotu, Pahorok, Dvere na nástupište). V časti "Prekáračkyso Sibylou" (O zodpovednosti za zlo, Uprostred srdca, chorého na zrádnik, Prekáračky so Sibylou, Na tému: poézia, cenzúra a autocenzúra, Záznam o virtuálnej dračici Asimilácii, naposledy, Oblúky alebo O básnickej tradícii vojvodinských Slovákov, Čítanie čítania, Viacrukosť poézie, O ubúdaní významu v poézii) sa autor zamýšľa nielen nad tradíciou básnickej tvorby vojvodinských básnikov, ale aj nad smerovaním poézie v širších súvislostiach, najmä v spätosti s duchovným vývojom človeka.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
91162
Názov
Dvere na nástupište
EAN/ISBN
9788070909669
Autor
Víťazoslav Hronec
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
188
Rozmer
140×200×0
Hmotnosť
0,41
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dvere na nástupište zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.