Deväť drakov

Michael Connelly

SVK Slovensky SLOVART2010

Kniha: Deväť drakov - Michael Connelly
Katalógové číslo: 90460 viac »
Séria kníh: Harry Bosch
Harry Bosch
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Deväť drakov

Harry Bosch nemusel ani chvíľu premýšľať, či pozná zavraždeného predavača MOTTO LIQUORS a či jeho príbuzným môže naisto sľúbiť, že jeho vraha privedie za každú cenu pred spravodlivosť. To ešte netušil, aká vysoká tá cena bude... Už na samom začiatku vyšetrovania sa mu podarí zásad-ný prelom, keď zistí, že zavraždeného vydierala čínska mafia známa pod názvom Triáda. Hneď nato sa však vyšetrovanie viac-menej končí, pretože Bosch dostane anonymnú výstrahu a zároveň neznámi páchatelia v Číne unesú jeho dospievajúcu dcéru, takže namiesto pátrania v Los Angeles musí letieť do Hongkongu, aby tam bojoval na vlastnú päsť, unikal pred políciou, opäť zažil spoluprácu so svojou životnou láskou – bývalou agentkou FBI – ale najmä zachránil svoje jediné dieťa.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
90460
Názov
Deväť drakov
EAN/ISBN
9788055601007
Autor
Michael Connelly
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Edícia
MW
Rozsah
336
Rozmer
130×210×0
Hmotnosť
0,39
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Casion
11.04.2013 20:36:12

Dobre napísaná detektívka, ktorá dýcha životom a na čitateľa pôsobí veľmi reálne. Postavy v nej sú takmer reálne a ako to už pri krimi a dektektívkach býva, nechýba tu ani mŕtvola ani vydieranie ani čokoľvek, čo patrí k práci detektíva akým je hlavná postava Harry Bosch. Musí riešiť mnoho problémov s novým prípadom, to však nie je nič v porovnaní s tým, čo všetko to bude znamenať i pre jeho osobný život...