Schůzka v Paříži

Harlan Coben

CZE Česky EUROMEDIA GROUP, k.s. (KK)

Kniha: Schůzka v Paříži - Harlan Coben
Katalógové číslo: 88041 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Schůzka v Paříži

Sportovního agenta a příležitostného vyšetřovatele Myrona Bolitara (čeští čtenáři se s ním už mohli seznámit v románu Podrazák) kontaktuje z Paříže jeho bývalá přítelkyně Terese Collinsová, kdysi populární a známá moderátorka, která se osm let skrývala před celým světem. Požádá ho, aby za ní okamžitě přicestoval do Evropy. Krátce poté, co Bolitar přilétá do Francie, je Teresin manžel, reportér CNN, nalezen mrtvý a Bolitar přinucen spolupracovat s francouzskou policií. Octne se na stopě vraha, ale po přestřelce s ním Bolitara někdo unese a případ je ututlán. Ne však pro Bolitara – tím spíš, že vše nějak souvisí s dávnou tragickou smrtí Teresiny jediné dcery Miriam. Ta je totiž možná stále naživu… Další vynikající příběh z pera Harlana Cobena, brilantního tvůrce neotřelých zápletek, vtipných dialogů, vyhrocených akčních scén (do nichž se tentokrát zapletou i příslušníci tajných zpravodajských služeb) a nečekaných dějových zvratů. --------------------------------------------------------------------------------
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
88041
Názov
Schůzka v Paříži
EAN/ISBN
9788024227696
Autor
Harlan Coben
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
304
Rozmer
140×208×300
Hmotnosť
0,36
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Schůzka v Paříži zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.