Štiavnické vrchy - Slovenské stredohorie (9)

Slovenské stredohorie

Ján Lacika Daniel Kollár

SVK Slovensky DAJAMA2010

Kniha: Štiavnické vrchy - Slovenské stredohorie (9) - Slovenské stredohorie - Ján Lacika, Daniel Kollár
Katalógové číslo: 86127 viac »
6,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Štiavnické vrchy - Slovenské stredohorie (9)

Slovenské stredohorie

Deviaty titul edície S batohom po Slovensku je sprievodca Štiavnické vrchy – Slovenské stredohorie (č. 9). Región sa nachádza na strednom Slovensku. Jeho centrálnu polohu umocňuje fakt, že v severnej časti jeho územia leží vrch Hrb, ktorý je geografickým stredom Slovenska. Oblasť patrí do Slovenského stredohoria, do ktorého menšou či väčšou mierou zasahuje sedem horských, resp. planinových celkov (Pohronský Inovec, Vtáčnik, Štiavnické vrchy, Poľana, Javorie, Krupinská planina a Ostrôžky) a ktoré obkolesujú tri vnútrohorské kotliny (Zvolenská kotlina, Žiarska kotlina a Pliešovská kotlina). Slovenské stredohorie je z geologickej stránky súborom treťohorných sopiek, ktoré v mladších treťohorách patrili k najväčším a najaktívnejším vulkanickým oblastiam v Európe. Obsah turistického sprievodcu tvorí 40 peších turistických trás, z ktorých niekoľko vedie okolím Banskej Štiavnice, ktorú pre jej nesporné hodnoty a krásu zaradili do Zoznamu svetového prírodného a kultúrneho dedičstva UNESCO. Výrezy turistických máp spolu s výškovým profilom a s priebehom jednotlivých trás dopĺňajú základný text, nechýbajú ani register najvýznamnejších turistických bodov a praktické informácie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
86127
Názov
Štiavnické vrchy - Slovenské stredohorie (9)
Podnázov
Slovenské stredohorie
EAN/ISBN
9788088975670
Autor
Ján Lacika, Daniel Kollár
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Edícia
S batohom po Slovensku
Rozsah
159
Rozmer
115×165
Hmotnosť
0,18
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Štiavnické vrchy - Slovenské stredohorie (9) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.