Môj život s Demi Moore

Kniha: Môj život s Demi Moore - Peter Holka
Katalógové číslo: 85804 viac »
6,12

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Môj život s Demi Moore

Každý, koho zaujíma súčasná kinematografia, veľmi dobre pozná hollywoodsku divu Demi Moore. Dá sa však zrátať na prstoch jednej ruky, koľko ľudí vie, že tajne navštívila isté slovenské mestečko či skôr dedinu so zašlou baníckou slávou... Niečo by o tom mohli porozprávať herečky Mária Kráľovičová, Zdena Studenková, Táňa Pauhofová či spisovateľ Peter Jaroš, ale aj Anthony Quinn, Jean Reno a Johnny Depp, ktorí v tomto záhadnom príbehu tiež vystupujú. Hoci sa prítomnosť Demi podarilo utajiť aj pred tými najdobiedzavejšími médiami, dokonca aj pred televíznymi štábmi, známa astrologička Vilma Jamnická ju už dávno vyveštila – napočudovanie, nenápadnému miestnemu učiteľovi slovenčiny a dejepisu, ktorému nečakaná návšteva slávnej filmovej hviezdy úplne prevrátila život.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85804
Názov
Môj život s Demi Moore
EAN/ISBN
9788055122144
Autor
Peter Holka
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
200
Rozmer
125 × 200
Hmotnosť
0,28
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Môj život s Demi Moore zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.