Klišé

Martina Monošová

SVK Slovensky IKAR2010/02

Kniha: Klišé - Martina Monošová
Katalógové číslo: 85799 viac »
8,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Klišé

Každý z nás dobre vie, čo je to trojuholník. Či už ten geometrický, alebo, čo je horšie, ľúbostný. O ostrých uhloch práve takéhoto trojuholníka píše vo svojej tretej knihe aj Martina Monošová. Max a jeho manželka Magda vedú stereotypný, navonok spokojný život majiteľov prosperujúcej aukčnej agentúry s umením. Ich vzťah bez nejakých väčších otrasov trvá do chvíle, keď prah agentúry prestúpi cieľavedomá, talentovaná praktikantka Mirka. Čerstvého päťdesiatnika Maxa jej mladosť úplne opantá. Darmo sa pokúša zachovať si chladnú hlavu, chtiac-nechtiac vzniká nový trojuholník so vzťahmi, ktoré zmietajú ľuďmi celé stáročia. Niekto možno nad nimi mávne rukou a povie: „Klišé.“ Lenže nevera bolí... Príbeh lásky ženatého Maxa a študentky Mirky je situovaný do prostredia „rýchlokvasených“ bratislavských podnikateľov. Peniaze, úspech a podlizovanie okolia ľahko zatemnia úsudok. Každá z postáv Monošovej príbehu bojuje za svoje ciele po svojom, neberúc ohľad na nikoho a na nič. Autorka predstavuje aktérov tohto trojuholníka z jeho vlastného uhla (vlastnej „hrany“), v jeho osobnom príbehu, v jeho najintímnejšom svete. V jedinom príbehu nevery skĺbila tri osudy. Urobila to však tak citlivo, že závisí len od čitateľa, na čiu stranu sa postaví...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85799
Názov
Klišé
EAN/ISBN
9788055115900
Forma
pevná
Autor
Martina Monošová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/02
Rozsah
288
Rozmer
130×210×20
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marianna
15.01.2014 08:04:02

Klišé je prvá kniha, ktorú som od Martinky prečítala a musím povedať, že super, páčila sa mi. Keď som prečítala prvý dej (Maxov), tak som si povedala, o čom asi môže byť zbytok knihy, veď už všetko viem, ale mýlila som sa. Magda to vypovedala zo svojej stránky, jej pocity mi, mne ako žene, boli bližšie, no a Mirkin príbeh bol peknou čerešničkou na torte. Keď to zhrniem, Klišé bolo pre mňa niečo nové, zaujímavé. Dúfam, že aj ostatné knihy od Martinky Monošovej nesklamú.