Desivá symetria

Kniha: Desivá symetria - Audrey Niffeneggerová
Katalógové číslo: 85790 viac »
10,96

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Desivá symetria

V Desivej symetrii sa podivuhodne splietajú osudy dvoch párov identických dvojčiat. Angličanky Elspeth a Edie sa kedysi z neznámych dôvodov pohádali a od chvíle, keď Edie odišla s manželom do Ameriky, sa nevideli. Keď Elspeth v Londýne zomrie na rakovinu, odkáže celý svoj majetok vrátane krásneho bytu sestriným dcéram Julii a Valentine. Tie majú práve dvadsať jeden rokov a sú „zrkadlové dvojčatá“ – Valentina má syndróm situs inversus (všetky orgány a črty má zrkadlovo prevrátené). Podľa podmienok tetinej poslednej vôle sa musia do bytu nasťahovať a rok v ňom žiť, aby naň získali plný nárok. Pod dvojčatami žije Elspethin partner Robert, historik, ktorý píše dizertačnú prácu o viktoriánskom cintoríne Highgate, s ktorým dom susedí. Nad nimi zase býva čudák Martin, ktorý trpí vážnou obsedantno-kompulzívnou poruchou, takže nevychádza z bytu. Nerozlučné dvojčatá postupne spoznávajú nielen Londýn, ale aj svojich susedov. Krehká a submisívna Valentina sa zblíži s trúchliacim Robertom, extrovertná a bezohľadná Julia zase s Martinom, ktorého nedávno opustila milovaná manželka. Valentina túži vymaniť sa z Juliinho područia a začať žiť vlastný život, nezávisle od sestry, ale Julia to odmieta. Obe však zakrátko zistia, že v byte s nimi ešte niekto býva: Elspethin duch...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85790
Názov
Desivá symetria
EAN/ISBN
9788055121376
Autor
Audrey Niffeneggerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
400
Rozmer
130×210×30
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Desivá symetria zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.