Hrobka

Kate Mosse

SVK Slovensky IKAR2008

Kniha: Hrobka - Kate Mosse
Katalógové číslo: 85472 viac »
Séria kníh: Languedoc
Languedoc
Titul je zaradený v tejto sérii
11,76

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Hrobka

Všetko má niekde začiatok, len ho treba nájsť. Všetko má svoj koniec, ale niekto ho musí vybojovať.

Prvé dejstvo, október 1891
Sedemnásťročná Léonie Vernierová uteká s bratom Anatolom pred brutálnou hrozbou z rušných ulíc Paríža. Súrodenci nachádzajú úkryt na panstve Domaine de la Cade, neďaleko stredovekého mesta Carcassonne. Úkryt áno, pokoj nie. Pod idylickým povrchom Domaine de la Cade, uprostred čarokrásnej prírody francúzskeho juhu, totiž prebývajú zlovestné sily. V prastarej vizigótskej hrobke čaká niečo práve na nevinnú Léonie... chce sa to vyslobodiť... chce ovládnuť ľudské duše... a prelievať ľudskú krv. Kľúčom k záhade je balíček tarotových kariet, ktorý si pamätá všetky príbehy ľudstva.

Druhé dejstvo, október 2007
Mladá Američanka Meredith Martinová prichádza do Francúzska, aby si tu splnila dva životné sny. Jedným je napísať knihu o Claudovi Debussym a odhaliť málo známe stránky jeho života. Druhým je nájsť korene svojej čudáckej a kliatbami prenasledovanej rodiny. Meredith vstupuje do hotela Domaine de la Cade a jej prítomnosť rozruší duchov minulosti. Vyzbrojená notovým zápisom prízračnej melódie a starou fotografiou neznámeho vojaka začína Meredith svoje pátranie. Netuší, že jej je súdené dokončiť príbeh tragickej lásky a záhadne strateného dievčaťa, ktorý sa začal dávno pred jej narodením.

Blíži sa sviatok Všetkých svätých. Deň, keď padá závoj medzi svetom živých a mŕtvych. Meredith čosi láka na opustenú čistinu v lese, kde tajomstvá minulosti spočívajú, ale nespia...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85472
Názov
Hrobka
EAN/ISBN
9788055117966
Autor
Kate Mosse
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008
Rozsah
560
Rozmer
210×290×50
Hmotnosť
0,86
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hrobka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.