Labyrint

Kate Mosse

SVK Slovensky IKAR2006

Kniha: Labyrint - 1. vydanie - Kate Mosse
Katalógové číslo: 85153 viac »
Séria kníh: Languedoc
Languedoc
Titul je zaradený v tejto sérii
11,76

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Labyrint

Vzrušujúci dobrodružný príbeh o odvahe, osude a zrade sa odohráva v minulosti i prítomnosti, ktoré sú spolu naveky spojené v magickom juhofrancúzskom meste Carcassone.

Júl 1209: Šestnásťročné dievča dostáva v Carcassone od svojho otca záhadnú knihu. Tá kniha podľa jeho slov ukrýva tajomstvo pravého grálu. Hoci Alais nerozumie čudesným slovám a znakom, ktoré v nej vidí, vie, že jej je súdené, aby knihu chránila. Ak má tajomstvo labyrintu zostať v bezpečí, bude musieť priniesť veľké obete a nestratiť pritom vieru. Toto tajomstvo je prastaré - zrodilo sa pred tisíckami rokov v púšťach starovekého Egypta...

Júl 2005: Alice Tannerová pri vykopávkach v pohorí neďaleko juhofrancúzskeho mesta Carcassone náhodne objaví dve záhadné kostry. V hrobke, kde doteraz ležali ukryté pred svetom, ju zrazu zachváti príšerný pocit, že ju prenasleduje zlo. A zároveň si pomaly uvedomuje, že hoci to znie neuveriteľne, práve ona inštinktívne chápe význam záhadných slov, ktoré tam kedysi dávno vytesali do skaly. Keď Alice zistí, že svojím objavom dala do pohybu hrozivý sled udalostí, ktoré sa jej vymkli spod kontroly, je už neskoro. Jej osud je totiž od začiatku neoddeliteľne spätý s osudom osem storočí mŕtvych katarov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85153
Názov
Labyrint
EAN/ISBN
9788055113371
Poznámka
1. vydanie
Autor
Kate Mosse
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006
Rozsah
512
Rozmer
130×210×50
Hmotnosť
0,78
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Casion
10.04.2013 17:19:47

Veľmi dobrá kniha, ktorú som začala čítať na základe nadšenia z knihy Hrobka od tejto autorky. Keď som už čítala od nej jednu knihu, vedela som čo približne mám očakávať. Príbeh obsahuje mnoho zápletiek a postáv, nesie v sebe nádych tajomna a miestami je až príjemne strašidelný. Rozhodne odporúčam všetkým, ktorí ocenia dobrý príbeh striedajúci napäté a pokojné scény.