Harry Potter a Kameň mudrcov

Kniha 1

J. K. Rowlingová

SVK Slovensky IKAR2000/10

Kniha: Harry Potter a Kameň mudrcov - Kniha 1 - J. K. Rowlingová
Katalógové číslo: 85081 viac »
Séria kníh: Harry Potter
Harry Potter
Titul je zaradený v tejto sérii
10,96

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Harry Potter a Kameň mudrcov

Kniha 1

Harry Potter je sirota žijúca u svojich príbuzných, Dursleyovcov. Tí sa o neho starajú len z povinnosti a je to aj vidieť. Veru, pre chlapca život nie je med lízať. Myslí si, že je obyčajný chalan. V jeho jedenástich rokoch sa však začnú diať podivudodné veci – dozvie sa, že jeho rodičia boli slávni čarodejníci a on po nich zdedil ich schopnosti. Dostáva záhadné listy, navštívi ho obor sympaťák, na jeho radu sa prihlási na Rokfortskú strednú školu čarodejnícku. Tu sa naučí hrať metlobal a stretne sa v boji so svojím úhlavným nepriateľom…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85081
Názov
Harry Potter a Kameň mudrcov
Podnázov
Kniha 1
EAN/ISBN
9788071189718
Autor
J. K. Rowlingová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2000/10
Rozsah
320
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,38
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.8 z 5.0
5
108.3%
(12)
4
0%
(0)
3
1300.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Alexandra 5 z 5
07.02.2013 10:42:58

Detská-nedetská knižka, aj na miliónte prečítanie je proste úžasná a pre mňa dokonalý relax. Je zaujímavé sledovať, ako to všetko začalo a všímať si, že Harry je vážne občas drzý, Hermionu zo začiatku vôbec nemajú radi a že Rowlingová nenápadne predstavuje postavy, ktoré neskôr zohrajú svoju úlohu, ale ešte si to neuvedomujeme.


Martina 5 z 5
12.02.2013 14:38:01

Svojho času som sa od tejto knihy nevedela odtrhnúť. Je to úžasný, nadčasový, geniálny a magický príbeh, ktorý by si mal prečítať naozaj každý!! :) Je to kniha, ktorá ma naučila milovať čítanie!


DariaH 5 z 5
14.02.2013 10:36:22

Môj 10-ročný syn náhodou začal čítať túto knižku u bratranca a odvtedy sa stále vypytuje, kedy zase môže ísť k nemu, aby mohol pokračovať v čítaní. Doteraz sa u neho spolu hrali väčšinou na počítači. Tejto zmene som samozrejme nesmierne rada. Na Valentína som mu kúpila malé prekvapenie a bol dosť sklamaný, že to nie je knižka. Tak som sa rozhodla, že keď ho to stále tak drží, tak aby nemusel chodiť čítať na návštevu, objednala som HARRYHO všetky knihy. Som zvedavá na jeho reakciu. :-)


Little Black Lady
20.02.2013 11:44:03

Jednotka sa mi zo všetkých častí páčila najviac, dej je svižný, magický a čitateľa vtiahne na prvý šup do svojich pazúrov. Film, je síce dobrý ale kniha má niečo viac do seba, predsa len svet ktorý si človek predstaví je mnohokrát lepší ako to čo uvidí na plátne. Potom, Harry, Ron, Hermiona, sú tu ešte mladí, maličký prváčikovia a o to je to lepšie. Navyše, ilustrácie ktoré v jednotke nechýbajú majú tiež niečo do seba :)


Kiko 5 z 5
22.02.2013 12:32:16

Nemá veľmi zmysel zmieňovať sa o obsahu, každý buď videl film, alebo o ňom aspoň počul. Tak snáď len, že je to nádherný rozprávkový príbeh o malom kúzelníckom učňovi. Harry Potter do svojich jedenástich narodenín vyrastal v rodine Dursleyovcov a nemal veru pekné detstvo. Potom ale dostal list s pozvánkou do kúzelníckej školy. Harry postupne spoznáva tajuplný kúzelnícky svet, nachádza si nových priateľov, dozvedá sa aj niečo o svojej minulosti a samozrejme musí vybojovať i veľký súboj so zlým Voldemortom. Všetko je napísané s láskavosťou, humorom a zároveň celkom napínavo. Tajná(Šikmá) ulička plná kúzelníckych obchodov v samom centre Londýna, budova školy - hrad plný tajných priechodov a podivných obyvateľov, čarodejníci, duchovia, draci a kentauri ... to všetko vytvára tajuplnú a rozprávkouvú atmosféru sveta plného kúzel. Je to detská knižka, ale myslím, že i rade dospelých by sa páčila.Svet kde je dobro a zlo od seba jasne oddelené, do sveta rozprávok.Zaslúžených 5 hviezdičiek.


Peter 5 z 5
10.03.2013 12:39:02

Famózna knižka s veľmi pútavým čarodejníckym svetom, ktorý chytí za srdce aj dospeláka. Prvý diel sa mi z celej série najviac páčil, lebo je ešte plný hravosti, detskej zvedavosti a odvahe prekonávať vlastný strach. Aj po x-tom čítaní sa utvrdzujem v názore, že Rowlingová napísala úžasne dielko. Musím sa priznať k tomu, že slovenský preklad sa mi páči ďaleko viac ako český, ktorý mám tiež prečítaný, ale ten je plný doslovného prekladu, vrátanie mien a názvov. Síce som nepochopil, prečo sa z Hogwarts stal Rockfort, ale nebyť prekladateľky Jany Petrikovičovej, ktorá vymyslela základnú slovenskú potterovskú terminológiu, nebolo by to ono. Takže aj prostredníctvom týchto pár riadkov sa chcem poďakovať za božský čitateľský zážitok.


Evelin 5 z 5
12.03.2013 14:08:15

Táto kniha je začiatok môjho knihomolstva. Je to pre mňa srdcovka a som schopná čítať to dokola stále znova. 1. diel série má krásne vykreslený svet, tvory, vzťahy, kúzla, školu a celkové magické prostredie. Nedokázala som sa od knihy odtrhnúť a s každým čítaním objavujem niečo nové a aj staré známe. Vety viem skoro naspamäť a kniha ma nikdy neunudí. Rowlingová píše skvele, dokáže vtiahnuť čitateľa do sveta, ktorý vytvorila a ten sa cíti akoby tam skutočne bol vedľa hlavných hrdinov. Prežívate s nimi problémy, napäté situácie a bojíte sa konca školského roku. Túto sériu by si mal prečítať každý!


Peter 5 z 5
19.03.2013 09:41:47

Najprv som videl film, mal som cca tak 11-12 rokov..bol som uchvátený svetom v ktorom ten dej prebieha. Po čase som neodolal a vrátil som sa k čítaniu kníh..môj návrat k čítaniu začal práve Harry Potterom. Jednotku si až tak nepamätám, ale viem, že to bol výborný začiatok pre celú sériu. Rokfort ma uchvátil a chcel som tak isto ako Harry stráviť tam nejeden čas. Je pravda, že prvých 100 strán som čítal ťažko, lebo začiatok ma tak nebavil, chcel som, aby už konečne bol Harry na Rokforte a potom sa to všetko začalo..kniha ma potom vôbec nesklamala..všetko bolo ešte lepšie a podrobnejšie..táto kniha je začiatkom úžasnej jazdy do sveta čarodejného sveta, kde má priateľstvo a láska veľký význam :)


Casion 5 z 5
17.04.2013 14:29:39

Skvelá kniha predstavujúca začiatok jedinečnej série. Je krásne čítať o čarodejníckom svete hneď vedľa toho ,,nášho". Rowlingová dokázala jedinečne všetko opísať, či už ide o prostredie alebo o jednotlivé charaktery postáv. Páči sa mi ako to všetko pôsobí, kniha sa číta takmer samá, má pútavý dej a okrem napätia jej nechýba ani vtip a humor.


Rudolf 5 z 5
21.04.2013 09:08:40

Rowlingovej sa jej prvá kniha skutočne vydarila.