Sedmimílové boty

Kniha: Sedmimílové boty - Richard Halliburton
Katalógové číslo: 83956 viac »
4,82

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Sedmimílové boty

Slavný americký cestovatel, dobrodruh, publicista a spisovatel Richard Halliburton (1900-1939) se svým osobitým vtipem a originalitou provází čtenáře přes oceány a kontinenty na místa nejznámějších historických událostí a rekonstruuje činy, které vstoupily do dějin. Z legendární americké pevnosti Fort Jefferson v Mexickém zálivu míří přes ostrovy Karibského moře na Santiago de Cuba, dějiště nejzhoubnější bitvy španělsko-americké války, zastavuje se na Haiti u historie černošského krále Christopha, navštěvuje Kolumbův hrob v Santu Domingu a pátrá po skutečném místě Kolumbova přistání. Cestuje do Turecka, Řecka, Palestiny a Etiopie. Navštěvuje normálním lidem nepřístupná místa, jako jsou kláštery na poloostrově Athos, ostrov malomocných ve Středozemním moři, zakázaná místa muslimů... A v závěru podniká, podobně jako Hannibal, na hřbetě slona cestu přes Alpy ze Švýcarska do Itálie. o Překlad cestopisu, který spatřil světlo světa v roce 1939 a od té doby rozhodně neztratil nic ze své literární svěžesti, jistě potěší nejen cestovatele a dobrodruhy, ale také milovníky historie. Z angl. orig. Seven League Boots přel. Jaroslava Poberová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
83956
Názov
Sedmimílové boty
EAN/ISBN
9788073762148
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Richard Halliburton
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
240
Rozmer
130×200×0
Hmotnosť
0,23
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sedmimílové boty zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.