Na pomezí Eternaalu

Kniha: Na pomezí Eternaalu - Vilma Kadlečková
Katalógové číslo: 82150 viac »
3,37

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Na pomezí Eternaalu

Argenit. Pozůstatek dávných netechnických civilizací. Zdroj psychotronické energie, nástroj moci, brána poznání – a pro někoho smrt. Na hranicích vesmírné říše Eternaal pátrají po krystalech argenitu tři dobrodruzi. Trosečník z pozemské generační lodi se snaží o návrat. Na zničené planetě vzdoruje vesmírným dobyvatelům poslední král. Velekněžka mimozemské Církve čelí intrikám kosmických Lodí... zatímco v hlubinách skal na planetě chladného rudého slunce se probouzí prastará bytost... Reedice šesti příběhů o argenitu, které vznikaly postupně v posledních dvaceti letech, zavede čtenáře do blízké i vzdálené budoucnosti v blízkém i vzdáleném vesmíru.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
82150
Názov
Na pomezí Eternaalu
EAN/ISBN
9788000022680
Autor
Vilma Kadlečková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/03
Rozsah
260
Rozmer
130×200×0
Hmotnosť
0,37
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Na pomezí Eternaalu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.