Vaříme zdravě bez cukru

Alena Mokrá

CZE Česky Computer Press2010/01

Kniha: Vaříme zdravě bez cukru - Alena Mokrá
Katalógové číslo: 81220 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vaříme zdravě bez cukru

Jak se dobře najíst a nezatížit přitom naše trávení? Jak uvařit zdravě a lehce, abychom po jídle byli plni energie a zbytečně nepřibírali? Odpovědi najdete v této knize plné zdravých a chutných receptů, kterou ocení nejen lidé s onemocněním trávicího traktu, ale i všichni, kteří mají chuť nebo důvod jíst nízkotučné pokrmy bez cukru. V knize najdete: Přes 200 receptů přehledně označených ikonkami podle dietního omezení (oslabená slinivka, bezlepková dieta, potravinové alergie). Jak pomocí vhodné stravy pozitivně ovlivníte své zdraví a zdraví svých blízkých. Rady, jak potraviny upravovat, jaké zvolit suroviny. Tipy , jak postupně nahradit „tradiční“ suroviny zdravějšími. Informace, jaké potraviny nakupovat a kterým se raději vyhnout. „V této knize naleznete celou řadu nutričně velmi hodnotných pokrmů, v jejichž recepturách převažují šetrné technologické úpravy, které zbytečně nenavyšují obsah tuků. Vyhovují tak požadavkům přípravy stravy při některých chronických onemocněních trávicího traktu v klidovém období, ale jsou také vhodným obohacením jídelníčku i naprosto zdravých lidí.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
81220
Názov
Vaříme zdravě bez cukru
EAN/ISBN
9788025124697
Autor
Alena Mokrá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/01
Rozsah
244
Rozmer
170×224×18
Hmotnosť
0,64
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vaříme zdravě bez cukru zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.