Klinická anatomie zubů a čelistí

Kniha: Klinická anatomie zubů a čelistí - Jiří Šedý, René Foltán
Katalógové číslo: 81095 viac »
13,76

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Klinická anatomie zubů a čelistí

Předkládaná monografie si klade za cíl seznámit širokou stomatologickou a stomatochirurgickou veřejnost s podrobnou anatomií zubů, čelistí a čelistního kloubu. Dnes existuje v české literatuře celá řada učebnic, které se zabývají anatomií zubů, čelistí a čelistního kloubu, málokterá z nich se však zabývá anatomií do takových podrobností, jaké potřebuje znát každý zubní laborant, stomatolog a stomatochirurg. Monografie vyplňuje bílé místo po již rozebraných skriptech prof. Dokládala a zároveň uvedené informace výrazně rozšiřuje. Na druhou stranu se publikace tolik nezabývá histologií a embryologií ani topografickou anatomií, která je podrobně popsána v dosud nepřekonané monografii L. Lemeže: Topografická anatomie pro stomatology z roku 1985. Přejeme všem čtenářům, aby v monografii našli mnoho nových a zajímavých informací a aby jim alespoň částečně ulehčila cestu v profesní dráze.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
81095
Názov
Klinická anatomie zubů a čelistí
EAN/ISBN
9788073873127
Forma
Neviazaná, bez prebalu, matná
Autor
Jiří Šedý, René Foltán
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/01
Rozsah
176
Rozmer
156×232×12
Hmotnosť
0,34
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
28%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Klinická anatomie zubů a čelistí zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.