Kniha svetových naj

Kniha: Kniha svetových naj - Jan Payne
Katalógové číslo: 80002 viac »
1,91

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kniha svetových naj

Cieľom Naj kniha sveta je rozveseliť, pobaviť a ohromiť vás najlepšími a najpozoruhodnejšími vecami na našej planéte a vo vesmíre. Do tejto knihy sa mohli dostať milióny údajov, ale podarilo sa to iba tým najlepším. Táto rozsiahla a výnimočná kniha je plná najrýchlejších, najmúdrejších, najdlhších, najzábavnejších, najčudnejších, najdivokejších, najdaždivejších, najsmutnejších, najduchaplnejších a najfascinujúcejších (fíha!) vecí na svete. Cieľom Kniha svetových naj je rozveseliť, pobaviť a ohromiť vás najlepšími a najpozoruhodnejšími vecami na našej planéte a vo vesmíre. Nemusíte nevyhnutne súhlasiť so všetkými „naj“ v tejto knihe. Niektoré „naj“ sú fakty a nemožno ich zmeniť, ako napríklad najdlhšie horské pásmo alebo prvý muž vo vesmíre. Niektoré „naj“ sú už možno medzičasom prekonané – ľudia behajú rýchlejšie, lietadlá lietajú do väčších výšok a stavajú sa vyššie budovy. A potom sú tu „naj“, ktoré sú vecou osobného názoru, ako napríklad najsmoliarskejšia kráľovná či najzábavnejší vtip sveta. Každý s nimi nemusí súhlasiť. Všetci sa však zhodujú v tom, že Kniha svetových naj predstavuje zbierku tých najlepších, najväčších, najodvážnejších, najhorších, najčudnejších, najdivokejších, najzábavnejších, najhonosnejších, najvzdialenejších, najteplejších, najvyšších, najchlpatejších, najdlhších, najnižších, najhlučnejších, najhlbších, najtmavších, najnebezpečnejších, najmenších, najsmradľavejších, najsilnejších, najdrahších, najjedovatejších, najpopulárnejších vecí, ľudí a miest, ktoré nám ponúka svet práve tu a v tejto chvíli.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
80002
Názov
Kniha svetových naj
EAN/ISBN
9788088979753
Autor
Jan Payne
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009
Rozsah
256
Rozmer
160×235×26
Hmotnosť
0,51
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kniha svetových naj zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.