Zákon o daních z příjmů Komentář

Beckovy texty zákonů s komentářem

Hana Marková

CZE Česky C. H. Beck2006

Kniha: Zákon o daních z příjmů Komentář - Beckovy texty zákonů s komentářem - Hana Marková
Katalógové číslo: 78490 viac »
57,16

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zákon o daních z příjmů Komentář

Beckovy texty zákonů s komentářem

Predkladaná publikácia je prvým podrobným komentárm k zákonu o dobrovoľných dražbách. Komplexný, analytický výklad každého ustanovenia tohto zákona podávaný v systémových väzbách a súvislostiach, doplnený množstvom relevantnej judikatúry, je zárukou širokej a dlhodobej využiteľnosti tohto komentára. . V prípade, že text zákona umožňuje viaceré výklady, snažili sa autori komentára zaujať názor či stanovisko na základe svojich dlhoročných skúseností pri aplikácii a interpretácii tohto zákona. Komentár je výbornou pomôckou najmä pre dražobníkov, licitátorov, veriteľov, dlžníkov, notárov, súdy a iných odborníkov z oblasti práva, ktorú si prax už dávno žiadala. Obsahuje množstvo konkrétnych praktických príkladov a 17 vzorov najčastejšie používaných listín pri dobrovoľných dražbách. Tento komentár ponúka: Tento komentár ponúka: – prvý podrobný výklad každého ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách podávaný v systémových väzbách a súvislostiach, – rady a riešenia najmä pre dražobníkov, licitátorov, veriteľov, dlžníkov, notárov, súdy a iných odborníkov z oblasti práva, – široký výber relevantnej judikatúry, – množstvo konkrétnych praktických príkladov a vzorov najčastejšie používaných dokumentov pri dobrovoľných dražbách.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
78490
Názov
Zákon o daních z příjmů Komentář
Podnázov
Beckovy texty zákonů s komentářem
EAN/ISBN
9788071794745
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Hana Marková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006
Edícia
Beckovy malé komentáře
Rozsah
738
Rozmer
132×192×30 mm
Hmotnosť
0,67
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zákon o daních z příjmů Komentář zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.