Zvýšte svoje finančné IQ

Starajte sa lepšie o svoje peniaze

Robert T. Kiyosaki

SVK Slovensky MOTÝĽ2009/07

Kniha: Zvýšte svoje finančné IQ - Starajte sa lepšie o svoje peniaze - Robert T. Kiyosaki
Katalógové číslo: 76780 viac »
8,04

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zvýšte svoje finančné IQ

Starajte sa lepšie o svoje peniaze

V roku 1997 ohromila čitateľov Robertova kniha Bohatý otec, chudobný otec tvrdením: „Váš dom nie je aktívum.“ Po celom svete sa zdvihla vlna protestov, a predsa sa kniha stala medzinárodným bestsellerom a patrí medzi tituly najdlhšie sa držiace na vrchole rebríčka listu The New York Times. Bohatý otec, chudobný otec nie je kniha o nehnuteľnostiach. Je to kniha o význame vzdelania v oblasti financií. Kniha Bohatý otec, chudobný otec bola napísaná preto, aby pripravila vás i vašich blízkych na finančný vír, ktorý Robertov bohatý otec predvídal. V tejto dobe, keď domy stratili svoju hodnotu alebo boli zabavené pre nezaplatenú hypotéku, si milióny ľudí s trpkosťou uvedomili, aké múdre boli slová Robertovho bohatého otca. Dnes nám je už všetkým celkom jasné, že dom môže byť pasívom a jeho hodnota môže stúpať a klesať. Uvedomujeme si, že človek môže investovaním na akciovom trhu prísť o peniaze. Všetci vieme, že hodnota peňazí môže klesnúť a že dokonca i ten, kto šporí, môže prehrať. Preto je v dnešných časoch finančná inteligencia dôležitejšia ako kedykoľvek predtým. Vo svete finančného víru je vaším najlepším aktívom vaše finančné IQ. Zlato a striebro: Peniaze stvorené Bohom. Americký dolár, jen a euro sú príkladom peňazí, ktoré stvoril človek. Keď peniaze stvorené človekom nahradia skutočné peniaze, vždy sa tým vyvolá nepokoj. V nepokojnej dobe má vaše finančné IQ väčšiu hodnotu ako zlato
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
76780
Názov
Zvýšte svoje finančné IQ
Podnázov
Starajte sa lepšie o svoje peniaze
EAN/ISBN
9788089199884
Forma
Tvrdá, bez prebalu, matná
Autor
Robert T. Kiyosaki
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/07
Rozsah
256
Rozmer
135×205×20 mm
Hmotnosť
0,34
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 5 z 5
04.11.2013 14:43:35

Odporúčam túto knihu hneď po prečítaní iného diela toho istého autora - Bohatý otec chudobný otec. Veľmi zaujímavá a podnetná kniha rovnako ako mnoho iných titulov od R. Kiyosakiho.