Percy Jackson 1: Zlodej blesku

Rick Riordan

SVK Slovensky FRAGMENT2009/09

Kniha: Percy Jackson 1: Zlodej blesku - Rick Riordan
Katalógové číslo: 76217 viac »
Séria kníh: Percy Jackson (chlapec-poloboh-hrdina)
Percy Jackson (chlapec-poloboh-hrdina)
Titul je zaradený v tejto sérii
13,92

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Percy Jackson 1: Zlodej blesku

Bohovia z Olympu sa búria! Majstrovský blesk – silná zbraň najvyššieho boha Dia – bol ukradnutý a môže to mať osudné následky pre ľudstvo. Čo s tým má spoločné dvanásťročný chlapec Percy Jackson, v ktorého okolí odrazu začínajú ožívať krvilačné bytosti zo starých gréckych bájí a povestí, hrozí mu vyhodenie zo školy a kopa ďalších problémov? Podarí sa mu spolu s jeho priateľmi nájsť ukradnutý blesk? Zistí skutočnú pravdu o svojom otcovi? Toto a veľa iných vecí sa dozviete v prvom diele svetovo úspešnej fantasy série. Nedajte si ju ujsť!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
76217
Názov
Percy Jackson 1: Zlodej blesku
EAN/ISBN
9788080893200
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Rick Riordan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/09
Edícia
Percy Jackson
Rozsah
406
Rozmer
145×210×32
Hmotnosť
0,56
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.8 z 5.0
5
125.0%
(4)
4
500.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Viki 5 z 5
17.02.2013 11:13:02

Prvá úvodná časť z geniálnej pentalógie o synovi Poseidona, Percym Jacksonovi je už od začiatku plná nadprirodzna, školy, tajomstiev a humoru. Čitateľ je vďaka priamemu prihováraniu sa ihneď vtiahnutý do deja. Táto kniha vlastne istým spôsobom patrí k tým úžasným dielam kde sa hrdina (a niekdy aj autor) tvári že jeho svet je skutočný: Jmenuju se Percy Jackson. Je mi dvanáct. Ješte pred nekolika mesíci jsem byl žákem internátní akademie Yancy, soukromé školy pro problémové deti. Jsem problémové díte? Jasne. Dalo by se to tak ríct. Abych to dokázal, mohl bych zacít kteroukoli chvílí svého krátkého mizerného života. Doopravdy se ale všechno pokazilo v kvetnu, kdy se naše šestá trída vypravila na exkurzi do Metropolitního muzea umení na prohlídku starovekých reckých a rímských památek ... Percy je pomaly vťahovaný najprv do sveta polobohov, satyrov, najád a pegasov, neskôr do sveta gréckych bohov, mocných bytostí ktorých roddiné vzťahy sú zamotanejšie než všetky káble sveta. Percy objavuje svoje schopnosti (také veci proste nemôžu byť nič iné než perfektné), získava priateľov i nepriateľov a vyrovnáva sa zo svojou minulosťou ako aj s jej dopadmi na prítomnosť a snaží sa pritom pochopiť budúcnosť. Zlodej blesku je sfilmovaný a zatiaľčo pri prvom zhliadnutý filmu som bola nadšená po prečítaní knihy a opätovnom prezretí som nestále kydala ako tú knihu dohovadili =D! Takže neváhajte ľudia, svet gréckej mytológie čaká!


Rudolf 4 z 5
20.04.2013 15:01:53

Celkom dobré


Lyn_von_Nightlight 5 z 5
05.02.2014 16:47:56

Knihy o Percy Jacksonovi som si obľúbila ešte dávnejšie, ale opäť som sa k sérii vrátila a dokúpila si ju v slovenčine. V prvom rade musím pochváliť preklad. Je veľmi dobrý, nie ako pri niektorých iných knihách, v ktorých sa vyjadrujú tínedžeri, ako keby mali šesťdesiat (nechápem, kto tieto veci prekladá). Riordan má skvelo premyslenú zápletku a dej, informácie nám servíruje postupne a v jeho príbehoch nie sú žiadne hluché miesta. Nikdy som sa pri knihe nepozastavila, že končím, lebo ma už nebaví. Nové a nové dobrodružstvá ma nútili čítať ďalej. Percy a jeho priatelia majú výborné charaktery a sú zábavní. Keď nad tým rozmýšľam, Zlodej blesku je naozaj skvelý začiatok pútavého príbehu.


Ranger´s Aprentice
30.12.2014 20:28:03

Úžasný pútavý príbeh. Plný dobrodružstva a napätia. Išiel som strana za stranou a nevedel som prestať čítať(končil som tak o pol druhej v noci). Obzvlášť zaujme milovníkov gréckych mýtov. Mňa osobne to veľmi zaujalo ako autor dokázal prostredie mýtov preniesť do "reality". Určite sa chystám prečítať si aj ďalšie zážitky a dobrodružstvá Percyho Jacksona.


Showan 5 z 5
04.05.2015 18:03:30

Staré grécke baje a povesti podané trochu vo vylepšenej forme a zakomponované do dnešnej doby s pridaním vlastnej fantázie. Autor napísal dobrú knihu, ktorej základom je grécka mytológia a občas vám niečo z tohto môže pomôcť aj na hodine dejepisu. Dvanásť ročný Percy je zatiahnutý do sveta oblúd a olympských bohov tak trochu proti svojej vôli. Veľmi sa mi páči Grover, Anabeth mi v tomto dieli prišla trochu premúdrelá a Luke ma od zaiatku štval. A štve ma aj film, ktorý podľa tohto natočili. Určite odporúčam knihu, ale film nie.


Livus 5 z 5
16.02.2016 16:34:45

Vinikajuca kniha