Nebezpečná podoba

Sandra Brownová

CZE Česky IKAR2009/06

Kniha: Nebezpečná podoba - Sandra Brownová
Katalógové číslo: 75161 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nebezpečná podoba

Žila život jiné ženy ... a milovala jejího muže. Havárie letadla mířícího do Dallasu nebyla pro televizní reportérku Avery Danielsovou pouze osobní tragédií. Byl to zásah osudu, který jí nabídl skvělou možnost profesionálního vzestupu, ale dosadil ji také do role klíčové postavy dramatu nenávistné vášně a smrtelné touhy. Po neštěstí byla kvůli závažným zraněním nucena prodělat plastickou operaci. Díky ní získala podobu oslňující, ale sobecké Carole Rutledgeové, za manžela kandidáta na senátora a jako rodinu mocnou texaskou dynastii. V době, co ležela bezmocně v nemocnici, došla k děsivému zjištění: kdosi plánuje vraždu Tatea Rutledge. Kdosi z okruhu jeho blízkých. Takže aby zachránila muže, kterého miluje, musí přijmout život jiné ženy se všemi nebezpečími a riziky, které to přinese...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
75161
Názov
Nebezpečná podoba
EAN/ISBN
9788024912493
Autor
Sandra Brownová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/06
Rozsah
416
Rozmer
140×210×25
Hmotnosť
0,38
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nebezpečná podoba zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.