Panoramatická fotografie

Kniha: Panoramatická fotografie - Tomáš Dolejší
Katalógové číslo: 74902 viac »
7,99

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Panoramatická fotografie

Součástí je 20 vyklápěcích panoramatických stránek. Láká vás výjimečnost panoramatického formátu fotografií? Snad proto, že je tolik podobná lidskému pohledu, je panoramatická fotografie tak oblíbená. Naučte se fotografovat a skládat snímky, které nebudou omezovány zúženým pohledem fotografického objektivu! Zkušený fotograf a autor několika fotografických knih vám ukáže, jaké jsou výhody i rizika tohoto formátu, i to, jak se s riziky vypořádat a výhod naopak využít pro dokonalejší a působivější snímky. Kniha se věnuje kompletnímu postupu tvorby panoramat: od pořizování podkladových snímků za různých situací a v různých prostředích přes jejich následné úpravy v počítači až po tisk. Skládání snímků autor probírá krok za krokem a doprovází množstvím triků z praxe, díky kterým se vyvarujete častých chyb.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
74902
Názov
Panoramatická fotografie
EAN/ISBN
9788025123249
Autor
Tomáš Dolejší
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/05
Rozsah
146
Rozmer
215×236×12
Hmotnosť
0,65
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Panoramatická fotografie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.